l.e.s.t.e.r Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam potrzebuję kupić handbary , mam założoną kierownice o średnicy 28mm, ktoś może coś polecić ?? dobre i w rozsądnych pieniądzach, allegro przejżałem - lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 JA kupowałam przez internet od tej firmy: http://www.mieloch.pl/ Jestem bardzo zadowolona z handbarów i generalnie z obsługi klienta :> :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam potrzebuję kupić handbary , mam założoną kierownice o średnicy 28mm, ktoś może coś polecić ?? dobre i w rozsądnych pieniądzach, allegro przejżałem - lipa super pięknie szkoda że nie mają na 28mm średnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 super pięknie szkoda że nie mają na 28mm średnicyA co dzwoniłeś? Mieloch ma na pewno na 28mm, ale na stronie nie zawsze ma pokazane. Także zadzwoń, albo wyślij maila i napewno się dowiesz. Możesz popytać tez w intermotors. www.intermotors.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 czlowieku tam gdzie sa handguardy kiera ma normalny 7przekroj a jak cos to idziesz to slusarza i ci robi 7przejsciowke albo sam bierzesz 7pilnik i rozszerzasz uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) nie ma pisałem maila Edytowane 22 Czerwca 2007 przez l.e.s.t.e.r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 polisport ma na grubą kierę handguardy , w komplecie są wkładki na kierę 22.narazie spisują się dobrze a najważniejsze że niewiele ważą, płaciłem 100zł z salonie motocyklowym Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 polisport ma na grubą kierę handguardy , w komplecie są wkładki na kierę 22.narazie spisują się dobrze a najważniejsze że niewiele ważą, płaciłem 100zł z salonie motocyklowym a masz namiar na ten sklep ?? bo gdzie nie napisze to mi odpisują że nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 a masz namiar na ten sklep ?? bo gdzie nie napisze to mi odpisują że nie mają sklep ktm profi w łodzi tu masz na allegrohttp://www.allegro.pl/item208317285_oslony..._od_supers.html Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 a co myślicie o tych ?? warto tyle zapłacić ?? http://allegro.pl/item205602043_oslony_rak...aluminowym.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 to jest kwestia tego jak się wywalasz no i wagi, te wzmacniane jednak ważą ciut więcej , osobiście wole c ałe plastikowe, spełniają swoją rolę i tak łatwo nie ulegają zniszczeniu (odkształcają się) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi