Koza Opublikowano 16 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2003 Dzięki, muszę teraz rozliczyć, żeby ze zwrotu podatku zwróciła mi się podróż. Bo znam w Łodzi sklep, w którym można zamawiać z katalogu Louisa po cenach katalogowych (po przeliczeniu Euro na PLN). A przy drobnych zakupach wyjazd do Berlina, albo przynajmniej do Frankfurtu, nie kalkuluje się. Pozdrawiam! Koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 17 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 trzeba uwazac zeby nie kupic szmelcu - znaczy sie aby nie porysowalo baku.. znam takich ktorzy sie na to nacieli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 4 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 do Berlina nie ma już chyba po co jechać , bo VATu nie można już odebrać, więc pytanie (bo do tej pory nie kupiłam torby, czego żałuję!) gdzie w Polsce jest największy wybór? teraz już muszę kupić..[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Dzięki, muszę teraz rozliczyć, żeby ze zwrotu podatku zwróciła mi się podróż. Bo znam w Łodzi sklep, w którym można zamawiać z katalogu Louisa po cenach katalogowych (po przeliczeniu Euro na PLN). A przy drobnych zakupach wyjazd do Berlina, albo przynajmniej do Frankfurtu, nie kalkuluje się. Pozdrawiam! Koza Koza a który to sklep w Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 ja tanio 1,5 roku temu kupiłem w wiedniu w lousie za ok 14 E sztuke jedna ,niestety rottenwasser popalił mi o kolektory ,ale zatkam skarpetkami jak pgr :mrgreen: :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi