PROC Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 W CB 450S bardzo podoba mi się rama. Motocykl ma fajną sylwetke.Nie podobaja mi się jedynie koła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Musisz sie dowiedziec jak z czesciami, wydaje mi sie ze do Suzuki sa tansze.Jezdzilem na obu motocyklach. Gs ma chyba zgrabniejsza sylwetke, i jest rownie wygodny co CB 500.Nie wiem jak planujesz jezdzic ale obydwa motocykle chyba sie niezbyt nadaja do jazdy we 2.Jezdzilem CB500 z dziewczyna cale 2 dni, niezbyt wygodnie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZ Opublikowano 10 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2003 Jeżeli masz 189 cm, to raczej nie kupuj GS. Będzie Ci na nim niewygodnie. Jestem niższy niż Ty ale i tak , gdy kiedyś przymierzyłem się do GS 500 wydał mi się jakiś mały, nogi musiałem podkulać. Najlepiej samemu sprawdzić u jakiegoś dealera Suzuki - nie przejedziesz się, ale możesz usiąść na motocyklu i zobaczyć jak będziesz się na nim czuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrath Opublikowano 10 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2003 Wiec jestem raczej za CB500... a nie orientujecie sie moze jaki rocznik moglbym wyhaczyc za ok 4000 zl. Ewentualnie moze jakies inne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 oj za tą kasę to chyba raczej nie wyrwiesz CB 500, nawet z Gs 500 będzie problem.Zostaje CB 450S.Ładny i dosyć wygodny moto.Też się do takiego przymierzałem.No ale niestety będą to lata '80.Moim zdaniem to 1.Cb 5002.GS500 3.Cb 450SWiadomo,że wszystko rozbija się o kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi