Skocz do zawartości

Kawasaki VN 750

borcy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1.Gmole...czy w ogóle są dla tego medelu?

2.Zamek lub nawet cały element ze schowkiem za siedzeniem.

3.Chromowana nakrętka-zaśpka na kierownicy na końcu teleskopów.

Piszę, szukam na allegro i na giełdach i nic z tego...

Help!

Ja do swojej małej Kawy też mam problemy z niektórymi częściami. Niestety, coraz mniej częsci jest do tych sprzętów z lat 80, nie są to popularne motocykle. Na szczęscie Kawasaki stosowało kiedyś jedną częsć w kilku różnych modelach.

Również potrzebuje zaślepek amortyzatorów :/

1.Gmole...czy w ogóle są dla tego medelu?

2.Zamek lub nawet cały element ze schowkiem za siedzeniem.

3.Chromowana nakrętka-zaśpka na kierownicy na końcu teleskopów.

Piszę, szukam na allegro i na giełdach i nic z tego...

Help!

Co do zamka w tylnym schowku, to można nabyć w serwisie Kawasaki, ale osobiście tego nie polecam, według mnie cena jest mocno przesadzona (250 zł). Ja rozwiązałem ten problem w owiele prostrzy sposów- poszedłem do sklepu narzędziowego, kupiłem zamek do metalowych szafek za 11 zł i pasuje idealnie

pzdr

bwoj

polecam też niemiecki e-bay, sam osobiście dokonywałem tam zakupów do swojego moto, u Nas niestety nie ma zbyt wiele "maneli" do tego modelu

Z tego co ja zauważyłem przeglądając oferty dodatków do chopperów np z katalogu higway hawk'a czy chociażby z allegro to w ogóle do naszych kawasaki jest dużo dużo mniej rzeczy w porównaniu np do shadowek a o wszelkiej maści drag starach nie wspomne... :icon_twisted:

Ale z drugiej strony co rzadsze to i bardziej interesujące... ;)

Mam problem z różnymi częściami i akcesoriami do niedawno nabytej Kawasaki Vulcan 750 '88...Proszę szanownych użytkowników forum o pomoc

Siemasz>>> Niestety z częściami typu zaślepki itp . sa kłopoty trzeba cierpliwie szukać na allegro lub z innych ogłoszeń . Takie jest życie motocyklisty dłubacza >>> zobacz dobrze na allegro bo widziałem kilka takich dziadów jak nasze sprzedawane na części ( wyslij zapytanie a najlepiej zadzwoń wtedy do gościa i wytłumacz mu co potrzebujesz)