borcy Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Mam problem z różnymi częściami i akcesoriami do niedawno nabytej Kawasaki Vulcan 750 '88...Proszę szanownych użytkowników forum o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 z czym konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borcy Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 1.Gmole...czy w ogóle są dla tego medelu?2.Zamek lub nawet cały element ze schowkiem za siedzeniem.3.Chromowana nakrętka-zaśpka na kierownicy na końcu teleskopów.Piszę, szukam na allegro i na giełdach i nic z tego...Help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 2.Zamek lub nawet cały element ze schowkiem za siedzeniem. taki element też by mi się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ja do swojej małej Kawy też mam problemy z niektórymi częściami. Niestety, coraz mniej częsci jest do tych sprzętów z lat 80, nie są to popularne motocykle. Na szczęscie Kawasaki stosowało kiedyś jedną częsć w kilku różnych modelach. Również potrzebuje zaślepek amortyzatorów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borcy Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Czyli ogólnie sytuacja przedstawia się niezbyt różowo :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ja se kupujecie hamerykańskie sprzęrtato akcesoria se szukejta w Usa tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 1.Gmole...czy w ogóle są dla tego medelu? Jak by co, to można dorobić. Poszukaj kogoś kto się tym zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 1.Gmole...czy w ogóle są dla tego medelu?2.Zamek lub nawet cały element ze schowkiem za siedzeniem.3.Chromowana nakrętka-zaśpka na kierownicy na końcu teleskopów.Piszę, szukam na allegro i na giełdach i nic z tego...Help! Co do zamka w tylnym schowku, to można nabyć w serwisie Kawasaki, ale osobiście tego nie polecam, według mnie cena jest mocno przesadzona (250 zł). Ja rozwiązałem ten problem w owiele prostrzy sposów- poszedłem do sklepu narzędziowego, kupiłem zamek do metalowych szafek za 11 zł i pasuje idealniepzdrbwoj polecam też niemiecki e-bay, sam osobiście dokonywałem tam zakupów do swojego moto, u Nas niestety nie ma zbyt wiele "maneli" do tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borcy Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Serdeczne dzięki wszystkim za dotychczasowe rady...może ktoś jeszcze zna kogoś kto dorabia Gmole do tego sprzętu?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Z tego co ja zauważyłem przeglądając oferty dodatków do chopperów np z katalogu higway hawk'a czy chociażby z allegro to w ogóle do naszych kawasaki jest dużo dużo mniej rzeczy w porównaniu np do shadowek a o wszelkiej maści drag starach nie wspomne... :icon_twisted: Ale z drugiej strony co rzadsze to i bardziej interesujące... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borcy Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Znalazłem zaślepkę amaortyzatora na Allegro, kupiłem zamek do schowka i po lekkich przeróbkach pasuje...ale Gmoli jak nie ma i nikt się nie pali by je zrobić! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Mam problem z różnymi częściami i akcesoriami do niedawno nabytej Kawasaki Vulcan 750 '88...Proszę szanownych użytkowników forum o pomoc Siemasz>>> Niestety z częściami typu zaślepki itp . sa kłopoty trzeba cierpliwie szukać na allegro lub z innych ogłoszeń . Takie jest życie motocyklisty dłubacza >>> zobacz dobrze na allegro bo widziałem kilka takich dziadów jak nasze sprzedawane na części ( wyslij zapytanie a najlepiej zadzwoń wtedy do gościa i wytłumacz mu co potrzebujesz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi