Gawron Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) A jeżeli jeszcze nie był zmieniany tłok od nowości , ma przejechane 15000km to którą selekcje mam wybrać B??nie no to musisz rozebrać cylinder i jechać do serwisu zeby Ci zmierzyli i powiedzieli jaką masz selekcje założyć. Sam tego nie zmierzysz bo nie masz mikrometra i średnicówki (no chyba nikt normalny takich rzeczy nie ma w domu :icon_mrgreen: ). Sam widzisz ze rozmiary róznia sie o 0,01mm czyli sprawa jest bardzo dokładna. Nie wiedziałem ze w dt jest nicasil. Edytowane 24 Czerwca 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 no tak ale ja mam tuningowy polini 110 i narazie znalazłem tłok tylko na stronie niemieckiego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 oho... to widze ze jestem nie normalny;| bo akurtat jestem włascicielem srednicówki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 oho... to widze ze jestem nie normalny;| bo akurtat jestem włascicielem srednicówki:P :icon_twisted: hehe to moze inaczej nie "nikt normalny" tylko "nikt zwyczajny" :D Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 A może nie jest nie normalny tylko "oryginalny".Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi