Matuszczak Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Bo strzelają??? lipiec, sierpień? Tradycyjnie - są chętni? Matuszczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 :notworthy: ...jeździ, jeżdźi ;) ...w Serbii byłem w maju ...i jakoś nie strzelali ...w Macedonii jeszcze mnie nie było ...więc ...hmmm :P ...skonkretyzowanych planów urlopowych jak na razie brak ...hmmm :crossy: :) ...tyle, że na pewno nie w lipcu ...ani nie w sierpniu ...wrzesień, październik jest mi bliższy pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 :) ...jeździ, jeżdźi ;) ...w Serbii byłem w maju ...i jakoś nie strzelali ...w Macedonii jeszcze mnie nie było ...Pewnie, że do Serbii sie jeździ :D ot choćby 2 lata temu sie było...i jest to całkowicie "normalny" kraj...w Macedonii jeszcze nie byłem ale w tym roku na pewno będę przez nia przejeżdżał lecąc do Grecjii. P.S. a chcesz w tych krajach oglądać coś konkretnego czy po prostu tak krajoznawczo zaliczyć :biggrin: :bigrazz: :) Pozdro- Arti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Byłam w Serbii 2 lata temu. Piękny kraj, przemili ludzie. W Macedonii jeszcze nie była, ale wszystko przede mną :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracko Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 jechałem przez obydwa kraje do grecji początkiem czerwca i serbia jest naprawde ok a macedonia ... nie wiem bo przejechaliśmy ją bez przystanku ale wyglądała na dzikszy i biedniejszy kraj od serbii aczkolwiek krajobrazy dużo ładniejsze niż te które oglądaliśmy w serbii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Serbia - wspaniała, mili ludzie (gorzej z policjantami ;p )Osobiście polecam kawiarenkę nad Dunajem pod Twierdzą Petrovaradin - Wprost cudo :wink: Nocą życie tętni na maxa - pierwsza w nocy a kawiarenki nawet na wsiach wypełnione po brzegi - ludźmi i niesamowitą atmosferą :P Macedonia - wspaniali ludzie, mało tego można z nimi się dogadać - po Polsku. Język jest tak podobny, że głowa mała... tyle tylko, że piszą cyrylicą - no ale to raczej nie problem.Polecam przejechać przez macedońskie góry, piękne widoki, dzikość przyrody... Dzikość do tego stopnia, że jak wracałam w nocy, podczas pełni księżyca, przy drodze siedział - biały wilk, no wprost obłęd... ;) Do tego w sezonie letnim dochodzi taka (nie)mała atrakcja - przepyszne arbuzy :icon_mrgreen: Jak nic - polecam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 I jak z ta podróżą ? wybiera się ktoś.Planuje się wybrac w te rejony – Węgry, Rumunia, Macedonia, Czarnogóra itp. powrót przez Chorwacje.Niestety mam zafiksowany urlop od 10, może 9 sierpnia do 20. Tak wiec 10 – 11 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi