patryk3860 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jakiej firmy korbowód wybrać yoko czy rocket ??? -Yamaha dt 80 lc2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 prox pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew85 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 też uważam że co najmniej prox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ewentualnie tkrj.tych dwoch firm nieznam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 jeżeli możecie to podajcie mi linka z korbowodem proxa do dt 80 lc2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) chyba będziesz miał tym problem. szukałem dla Ciebie na olekmotocykle.pl i na martinmotocykle.pl ale też dupa. a mam takie pytanie bo znalazłem na olekmotocykle korbe do rieju ( czyli też do aprili rx 50 ) bo bede włąśnie wymieniał korbe w w motorlandzie zaproponowali mi za stówe "top racing" albo " power road" ale to pewnie wersje standard a ja mam cylek 80ccm. ten kosztuje 187 ( standard 158 wiec coś mała różnica jak na wzocniony korbowód) i pisze tylko że wzocniony. co otym myślicie...warto wydać na to kasę skro tylko wiadomo że wzmocniony a nie ma firmy?? daje linka ( to jest pierwsza oferta od góry) http://www.olekmotocykle.pl/index.php?site=main&where_s=6 PS: czy jeśli do 80-tki wstawia się takowy dobry korbowód to czy łożyska i zimmeringi tez muszą być jakieś tuningowe, wzmocnione czy nowe oryginalne ( lub jakieś zamienniki) wystarczą? Edytowane 20 Czerwca 2007 przez hefaistos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi