Maciaz Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 wlasnie.. napiszcie jak bylo..Aśka odwalilas cos i ludzie sie nie odzywaja? :crossy: Moze nastepnym razem sie pojawie, chetnie was poznam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 wlasnie.. napiszcie jak bylo..Aśka odwalilas cos i ludzie sie nie odzywaja? :( Moze nastepnym razem sie pojawie, chetnie was poznam.. :buttrock: hehehhehe Maciaz mnie już znasz....!!!!!!i nic nie odwaliłam hehehehh....następnym razem siorbniemy browarka na 100% :) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Jak to nas poznasz . Przecież nas znasz. a imprezy nie było bo rózne pojawiły się przygody. Mam nadzieje że coś zorganizujemy jeszcze kiedyś. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorn Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 I co jak było :biggrin: Ile ludzi przyjechało??? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 To moze coś nowego zorganizujemy ale za dwa tygodnie bo mnie nie bedzie na weekend. bo jak wiecie lace na Szczecin. A tak w ogóle ktolecina kartodrom w środe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witam,W srode...hmmm moze mi sie uda...zobaczymy, a o ktorej ??? Bo moze sie tym razem uda ?? :)) Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Najprawdopodobniej jutro pojawie sie na kartodromie- bede w bydzi odbierał moto z regulacji zaworów to mozna od razu przetestowac :clap: ,ale nie wiem o której bedzie do odbioru........ Jak co to ja zjawił bym sie ok 19. PS chyba troche nie w tym temacie piszemy?? :clap: Edytowane 26 Czerwca 2007 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 a tam w temacie czy nie . Kartodrom to też impreza. Ja bedę po 17.00. daj znać jeszcze na forum, w razie czego to na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 I co jak było :wink: Ile ludzi przyjechało??? :crossy:Ej Szwagier od kiedy masz 13 lat.Chyba coś Ci się pokręciło po ostatniej przejażdżce Suzą.Za dużo tlenu czy co? Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikesti Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 a o której elizka ruszasz ? jak bedzie dobra pogoda to moze i ja sie przejade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Chodzi i kartodrom czy o której lece na Szczecin w piątek?Na kartodrom jade dzisiaj oczywiście jak bedzie pogoda o 17.00Na Szczecin w piątek około 10.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikesti Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 chodzi mi o kartodrom, ale jednak nie jade, za zimno i nie chce sie doprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 witam jesli by sie troszke poprawilo z pogoda to sadze ze sie skusze i moze wkoncu kogos poznam a okolic. pozdroRuleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jak się poprawi tzn jak nie spadnie deszcz to możemy się ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 byłem po 18 i nikogo nie było i nikt nie jezdził......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi