Phantom_Trn Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 (edytowane) Michał ty to normalnie grasz juz zawodowo, nawet tyłem i pewnie z zamkniętymi oczami-- kręgle nie mają szans :smile: a pierogi też zaliczymy-miejsce zawsze się znajdzie tak jak w Drakuli... nagle wszystkie fotele były nasze :flesje: czy ja wiem czy tylko fotele :clap: ja tam bym nawet powiedział ze caly parter był nasz :clap: a co do spotkac to uważam podobnie jak Michał ze takie spotkania powinny byc organizowane zdecydownie czesciej :clap: Edytowane 18 Lutego 2008 przez Phantom_Trn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 a co do spotkac to uważam podobnie jak Michał ze takie powinny byc organizowane zdecydownie czesciej :) częściej niż co :icon_question: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 częściej niż co :icon_question: :wink: no napewno nie czesciej niz wspolne wypady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 no napewno nie czesciej niz wspolne wypady :) no ale my jeszcze nie jeździliśmy razem :wink: , więc nie wiem między którymi wypadami czas liczyć :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 no ale my jeszcze nie jeździliśmy razem :wink: , więc nie wiem między którymi wypadami czas liczyć :icon_question: że tak powiem wszystko w swoim czasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 no proszę tu normalnie imprezy się kręcą! A ja myślałam ze na mojej się skończy a tu naprawde się coś dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Tomasz zbierasz 29 typa :icon_twisted: i stawiasz 29 browarków :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi