Ruleś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 hehe na starówce w sylwka bardziej niebezpiecznie niz romantycznie :clap: najwieksze prawdopodobieństwo oberwania szampanem :biggrin: Jesli chodzi o Mazury,wlasnie przed chwila wróciłam z Mikołajek i przy okazji obserwując okolice myslałam o wypadzie w 2008 r. Sylwester odpada zimno cimno i radochy nie ma :buttrock: ale dodac 30 stopni,słoneczko to dopiero jest wypas.Jeziora cudowne,przy głównych trasach mozna sie zatrzymac i wskoczyc dla ochłody.Musimy tam jechac latem,moze nie docierając az do Mikołajek -nieopłacalnie daleko no i podstawa nic konkretnego nie ma :-( nawet zarcia od 22 nie dostaniesz...nie ma jak to Toruń Kebab nawet o 4 rano :) :notworthy: no wiesz niektorzy lubia taki dreszczyk emocji :icon_razz: a tak opropo sylwka w domku na mazurach nad jeziorem w "duzej" grupie znajomych to mi sie zdaje ze nei ma nic lepszego na super zabawe i na leczenie kaca po imprezie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Mimo wszystko to bardzo daleko jak na tak krotki okres wolnego - trzeba by bylo wziac troche urlopu no i koszt bylby na pewno odczuwalny.Ja tez jestem za tym aby na Mazury jechac latem a sylwestra w domu spokojnie przeczekac bo to jest szczegolny czas na patroszenie kieszeni tych ktorzy chca podtrzymac tradycje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Hej. Zimowe porzadki zrobione w garazu ?! ;) pozrd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Temat chyba o imprezach :clap: to kiedy jakas imprezka wspólna :icon_razz: piwko,pogaduchy itp :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Pamietacie - planowalismy spotkac sie w pierogarni na moscie paulinskim. Teraz nawrot zimy wiec jest okazja aby odstawic motocykle i pomyslec o spotkaniach posezonowych.Co myslicie o najblizszej niedzieli albo nastepnej - 24.02 ?Jesli jeszcze spadnie snieg to bedzie okazja aby obradac mozliwosci zorganizowania kuligu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Michał ja tu szykuje się do sezonu, a ty zime zwołujesz i o kuligu piszesz :flesje: zimy nie było i nie bedzie, może być lekkie ochłodzenie ale napewno zasp nie ujrzymy :icon_eek: i dobrze :) co do imprezy- jestem za ,ale na jakiś konkret z potańcówką-a pierogarnia może być przy okazji :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Teraz juz jest post, wiec o potancowce nie ma mowy.Na spotkanie na gorzkich zalach nie bede namawial bo itak nikt nie przyjdzie wiec pozostaja pierogi jako alternatywne wyjscie.Potancowke to zrobimy jesienia albo w karnawale - jesli sie oczywiscie zbierzemy !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 ja mówie o ,,konkrecie" np. w pierwszą sobote kwietnia ;) a teraz ? jakie macie jeszcze propozycje, może kręgle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Do kwietnia to się może dużo wydarzyć :) trza się spotkać, coś razem wypić, pośmiać się i przy okazji można pograć ;) to gdzie i kiedy :icon_razz: KingRider zapodaj jakąs datę i miejsce zobaczymy ilu chętnycj będzie :) co byśmy same sie nie spotkały :biggrin: :biggrin: :biggrin: :crossy: hehehe (w sumie też mogło by być fajnie ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 w sumie to jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 w sumie to jestem za hehehe a spróbował byś być przeciw :icon_exclaim: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 pokaże wam jak sie w kregle gra :icon_exclaim: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) może w tą sobote? Edytowane 13 Lutego 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 moze byc ale na 100% powiem w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 ta sobota jest ok :notworthy: jak co to byłbym w dwóch osobachale ja już nic nie chce pisać bo znowu coś mi się urodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi