darek.z.bandit Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Nie tylko Bartez przeskakuje na enduraka :)może ja też..fajnie się latało po lesie..cały sezon latałem po lesie..a szlifa na enduro w zime zaliczyłem na asfalcie to była dopiero frajda..no ale..było mineło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 ale jak bym ogladal impreze walentynkowa :) :D bo na imprezie dużo ciepła i miłości było :biggrin: może ja też..fajnie się latało po lesie..cały sezon latałem po lesie..a szlifa na enduro w zime zaliczyłem na asfalcie to była dopiero frajda..no ale..było mineło.. dawaj, dawaj bedzie z kim śmigać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 impreza widać bardzo udana :biggrin: fotki fajne :biggrin: szokda że nie udało się dojechać :) może następnym razem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 może ja też..fajnie się latało po lesie..cały sezon latałem po lesie..a szlifa na enduro w zime zaliczyłem na asfalcie to była dopiero frajda..no ale..było mineło.. Lepiej pochwal sie wiecznymi bliznami na kolanach :biggrin: no chyba odwoziliśmy(tak mi sie wydaje) a tenere pewnie ktoś sie nie bał i za......bał ps musze zmienic avatar i podpis :bigrazz: Bartek, mówiłam żebyś tyle nie chlał...a teraz widzisz jaki skutek hahahahah...nowe moto w garażu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Ale jestem niefotogeniczny.;-). Bartas wisisz mi flachę za prawa autorskie do moich fotek w nowych brylach ;-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Fajnie, fajnie ale kto ma mój futerał na aparat!!! Asia mówiła mi ze komuś przekazała? Proszę oddajcie hahahaha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Eliza z Infanati zaopiekowalismy sie futeralem, Ania Cie jakos zlapie w Toruniu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Ufff bo tam miała karty z fotami moich małych bachorków . Już doła łapałam ze znowu w pijackim amoku coś zgubiłam. Zgadamy się jakoś w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 no właśnie Eliza tak zabalowałaś, że aż zapomniałaś futerałku :P :clap: próbowałam Cie na gadu złapać, ale nie wyszłofuterał leży bezpiecznie u mnie, więc odezwij sie na gadu do mnie, to się zgadamy :eek: Ps. to kiedy robimy poprawiny ?? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Ps. to kiedy robimy poprawiny ?? :icon_biggrin:Dzisiaj wieczorem u Yano - szczegoly w temacie klub Suzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 U wieczor odpada, Ania dzisiaj do pracy idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 U wieczor odpada, Ania dzisiaj do pracy idzieTo niech przekaze Tobie wszystkie wytyczne odnosnie klubu i bedziesz Ją reprezentowal - to najlepsze wyjscie bo wiadomo ze nie wszyscy dadza rade przyjac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Jakie wytyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Jakie wytyczne? wytyczne apropos jaki piwo lubicie ewentualnie inne drinki i w jakich ilosciach na spotkaniach bedziecie je spozywac dodatkowo jeszcze ulubiony rodzaj muzyki i preferowane tance ( barke-dance, lamance, czy pijacko improwizacyjny ) :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 No ładnie impreza mnie minie. Ja na weekend jadę do Szczecina. Ale nie myślcie sobie że tylko wy będziecie balować. Idę z mężulkiem zatańczyć na szczecińskich baletach. Już sie umówiliśmy ze znajomymi. Jak tak dalej będzie to źle skończę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi