lukkasia Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 A na tej barce jest wóda czy tylko piwo.kto wie? :banghead: :banghead:jest piwo, drinki na pewnowejdźcie sobie na stronkę http://www.barkaclub.pl/menu.phppoza tym przynosimy co nieco :banghead: ze sobą, ale tak nieoficjalnie, :banghead: żeby z pubu nie mieli pretensji... liczę na to, że akcja sama się rozwinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 żeby z pubu nie mieli pretensjiKasia damy radenajwyzej sie wlascicieli barkiw brdzie potopi i juz :icon_mrgreen: wiec do zobaczyska juz dzis :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 No to akcja się rozwinęła :icon_eek: Było super :flesje: Dzięki za zaproszenie Kasiu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Naprawde imprezka udana,tylko o 1 drin za duzio :lalag: musze czesciej pic,bo cos nie zwyczajna jestem :lalag: :lalag: !!! bedzie trzeba zrzucic foty,rozwody sie posypią :icon_biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 :biggrin: :biggrin: :biggrin: Dzięki kochani, że byliście... Jesteście SUPER: wszyscy razem i każdy z osobna :icon_biggrin: Dzięki Wam mam co wspominać w długie zimowe (brrr) wieczory,a może kiedyś zrobimy powtórkę z rozrywki?? Dzięki za wszystkie życzenia, prezenty, przesympatyczne niespodzianki :clap: I strasznie się cieszę, że tych których znałam tylko z "monitorka" w końcu poznałam w realu Pozdrawiam i do zobaczyska :icon_mrgreen: P.S. Tych, którzy wiedzą o co chodzi przepraszam za wiadome zamieszanie, przez co zrobiły się 2 imprezy...Nie zawsze wychodzi tak jak chcemy... P.S.2 I jeszcze nie odpowiadam za treści przekazywane ustnie przez moją Drugą Połowę, do których mi się właśnie przyznał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Naprawde imprezka udana,tylko o 1 drin za duzio :icon_idea: musze czesciej pic,bo cos nie zwyczajna jestem :biggrin: :clap: !!! bedzie trzeba zrzucic foty,rozwody sie posypią :icon_mrgreen: :biggrin: Kit w te rozwody :biggrin: najważniejsze co by nie straszyć na zdjęciach ;) Yano też nie żałował i teraz umiera :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Spotkanko fajowe! Towazycho i browarek prima sort.Dięki wszystkim obecnym i do miłego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Imprezka bardzo fajna :icon_razz: , miło było Was poznać w realu, pogadać, wymienić się doświadczeniami, mam nadzieje że uda nam się częściej tak spotkać-bo to znakomita opcja na zimowe wieczory. Podziękowania dla Yano i Goyi za transport powrotny no i dla Kasi za zaproszenie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 ja też dziękuję za miłą imprezkę :icon_biggrin: choć nie mogłam długo pobalować to było fajowo poznać Was w realu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Katarzyno moja droga - wieeeelkie dzięki (i gratulacje) za bardzo udaną imprezę :clap: :lalag: BS za możliwość spotkania podziękowałam gdzie trzeba, to tutaj forumowiczom, z którymi się .....hmmm...upodliliśmy nieco? :( Ale w takim towarzystwie to miło :( To, że ludzie się nie mieścili, to chyba świadczy, że na Twoje urodziny walili drzwiami i oknami, ot co :P Jeszcze raz dziękujemy :) p.s. dzięki Yano i Gosi (i kierowcy) za podwózkę do T. :) (Kasia-Yano ------> temat zostawionych okularów chyba, dogadajcie się) p.s. 2 Foty dotyczą osób, które były na imprezie, więc trafią do zainteresowanych tylko, tutaj na forum nie wrzucam. Jeżeli ktoś chce, info na p.w. pozdrawiam Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Katarzyno moja droga - wieeeelkie dzięki (i gratulacje) za bardzo udaną imprezę Dzięki Grass, że byłaś i dzięki wiesz za co :( , teraz szukam odpowiedniej ściany :P Okularki jutro odbędą swoją pierwszą samodzielną podróż (pocztą) oczywiście zapakuję porządnie ma się rozumieć :( nie była to jedyna zguba tego wieczoru: szalik też odnajdzie swoją właścicielkę Poproszę o fotki, na pw podam namiary, z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Ja tez poprosze fotki na pw,jutro postaram sie wysłac moje,tylko nie wiem czy chcecie na pw jak Grass czy na ogolny,zeby ci co nie byli mieli czego załowac :biggrin: To kiedy następne spotkanie ?? :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 tylko nie wiem czy chcecie na pw jak Grass czy na ogolny,zeby ci co nie byli mieli czego załowac :P Prosiłabym zdjęć moich i mojego męża nie wrzucać na forum :buttrock: z rożnych powodów. Dziekuję za uwagę :icon_razz: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 hmmm choc nie dlugo ale bylem i gdzies tam sie na zdjecie zalapalemwiec sokro nie mozna na forum to tez poprosze na PW lub @ jakies foty dzieki pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Prosiłabym zdjęć moich i mojego męża nie wrzucać na forum :D z rożnych powodów. Dziekuję za uwagę :) :banghead: ok bedzie jak mowisz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi