Pepper Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Witka. Potrzebuję kupić klamkę do hamulca przedniego. Niestety do mojego modelu cieżko cokolwiek znaleźć. Patrzę jednak i widze, że klamki od niektórych modeli są nienmal identyczne. Może ktoś z Was się orientuje czy w jakimś modelu Suzuki występuje ten sam typ klamek co w Volusii. Pozdro Edytowane 18 Czerwca 2007 przez bjoernrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 http://www.berantuning.cz/dzwignia_suzuki.htm Tutaj masz spis dźwigni do Suzuki i tak np Hayabusa, Bandit 1200 i SVka mają ten sam kod części, czyli klamki są identyczne, ale kod VL800 jest jeden i się nie powtarza w innych modelach. Wygląda, więc na to, że nie dosztukujesz klamki od innego moto, bo ta w VLu jest niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Według tej strony - nie . http://www.ronayers.com . To strona z Twoją klamką . Wklej nr katalogowy części do okienka wyszukiwarki z napisem- " Where does this part fit? " .Orginalne części do Suzuki , może tu - SUZUKI . Kupowałem już -wszystko OK . Ale właśnie widzę że w Czechach taniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-Kamikaze Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 witam napisz do kumpla na GG: 2416029 - prowadzi sklep w Poznaniu - może Ci załatwi , mają też w Pile oddział, nie wiem jak z przesyłką więc musisz się zapytaćwww.motosprzet.pl - stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dzięki za pomoc Koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi