paolo Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 było spoko szkoda że zmienili trase w klasie 125 2t(najbardziej w d..pe dostali chłopcy z klas 65 i 80 cc dla nich największe brawa :cool: no i dla gościa który jechał w klasie open leciwą yamahą DUŻE BRAWA za ducha walki a poza tym to wstyd dla KTM ze na jego pikniku yamaha tak mu daje po dupie !! ps. są to moje subiektywne opinie i byc może niekoniecznie trafne............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ja byłem. Jak zmontuje film to wrzuce na YouTube i dam linka na brudne filmy.Zawody były o tyle fajne ze trasa była naprawde dobrze przygotowana, wyrównana i poszerzona bo to co sie tam przedtem działo za poprzedniego opiekuna to był dramat :buttrock: Wszystko przebiegło szybko i sprawnie dołownie jedna klasa kończyła i dróga zaczynała bez zbędnych przerw. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 no to widac ze fajna zabawa musiala byc , a byly tam jakies stoiska firmowe KTM ?? wrzucajcie fotki , bo chetnie obejze to co sie tam dzialo :icon_mrgreen: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masqar Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witajcie maniacy KTM-owców :icon_mrgreen: byłem tam i zrobiłem kilka fotek. Impreza była czaderska, co później owocowało zbieraniem szpachelką gliny z wanny po kąpieli ;-) Zdjęcia, które swoje umieściłem, mozecie oglądać poniżej na stronie z tej imprezy jak i z pozostałych z zeszłego roku. http://picasaweb.google.com/masqar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam. Ja byłem i machałem chorągiewka. Stałem niedaleko tego słynnego kąpieliska błotnego, było na co popatrzeć :biggrin: Dla dzieci wielkie :clap: . Kolejna edycja w lipcu. Zapraszam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUŻY Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 dla gościa który jechał w klasie open leciwą yamahą DUŻE BRAWA za ducha walki On ukończył 2-gi bieg ?? , bo w pewnym momencie gdzieś mi znikł (chociaż mogłem go nie widzieć przez ten kurz :) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ja też, byłem - jako organizator.Dla rozgoryczonych zmianą trasy, niestety nie moglismy załatwić chipow, a po tej błotnej kąpieli numery były dla sędziów nie do odczytania, tylko dlatego trasa została zmieniona. Poza tym na torach mx nie stosuje się bajorek, i innych błotnych przyjemności. A szczególnie u nas, gdyż gliniaste podłoże dosłownie zatrzymuje motory. To tyle w kwestii wyjaśnień. Mam nadzieję,że następne zawody będą jeszcze lepsze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kover Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 On ukończył 2-gi bieg ?? , bo w pewnym momencie gdzieś mi znikł (chociaż mogłem go nie widzieć przez ten kurz :icon_question: ). Dokładnie na 2gim biegu gdzieś sie ulotnił szybciutko :| może ze 2 czy 3 okrążenia zrobił i już go nie widziałem Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Dokładnie na 2gim biegu gdzieś sie ulotnił szybciutko :| może ze 2 czy 3 okrążenia zrobił i już go nie widziałem Pozdrawiam Wojtek owa yamaha padla na tym skrócie :wink: problemy techniczne ale jak dla mnie kolega kierowca ma JAJA!!! :icon_mrgreen: Edytowane 18 Czerwca 2007 przez paolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi