tomches Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Mam problem...posiadam SHL M06 U na ktorej zbiorniku jest bagaznik.Nie mam pewnosci czy ten model orginalnie posiadal taki zbiornik,choc wydaje mi sie ze nie posiadal.Orientuje sie moze ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 http://motocykle.svasti.org/index.html?str...i.org/shlh.html wystarczy chwilke poszukac..Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 fabrycznie żadna SHL nie miała takiego bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Jedna z moich SHL M11 tez ma kratke na zbiorniku....i tez sie zagubiłem.....ale narazie czke ana lepsze zycie wiec sie nie martwie....wiem tylko ze kratka rysuje lakierna zbiorniku wiec lepiej nei zakladac tego... Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi