Ziuteek Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Jak chcesz lac mixol do rm250, to powodzenia. Jesli chcesz oszczedzac to sie pomyliles z kupnem moto, tu sie nieda oszczedzac, trzeba zalac dobry olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Do dozownika w aprilii musi byc polsyntetyk czy syntetyk? jeden ch.. syntety jest lepszy dla silnika polsyntetyk jest gorszy mozesz oczywiscie latac na tych olejach ale jesli cie stac to jezdzij na syntetyku ja akurat jezdze na polsyntetyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 JA leje Półsyntetyg AGIPA do 4 sprzętów i bardzo dobrze wszystko śmiga. Mój koleś ma Yamaha Aerox lata juz 3 rok na tym oleju :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 nie chce się kłócić ale jeśli nawet 1l nie przejechał to wina leży po stronie starego oleju na którym zacieranie miało początek bądź moto zassało wody .na dzień dzisiejszy mogę Ci wymienić 7 motocykli które się zatarły na motulu/castrolu :)No ja tez nie chce sie klocic bo nie na tym 4um polega. Nie wiem czy zacieranie zaczelo sie wczesniej czy jak jezdzil na Midlandzie. Po prostu w pewnym momencie jazdy tlok mu stanal :) (na wysokich obrotach). Ale czy te 7 motocykli eksplatowanych na castrolu zatarlo sie z przyczyny niedostatecznego smarowania ?? (no chyba ze stosunek mieszanki byl za maly) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz.aprilia125 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 stac cie na taka maszyne a zalujesz jej dobrego oleju ?? to tak jak bys ty caly czas suchy chleb jadl to nie jawka :icon_mrgreen: Pozdr Lej castrol lub husqvarne :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi