Koral1990 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Witam!Mam pytanko czy mogę bez prolbemu sprzedać motorower (do 1000zł)nie przerejestrowując go wcześniej na siebie, ma on nadal zielone blachy, mam spisaną umowę kupna-sprzedaży...I opłaciłem OC do końca roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 odpowiedzi znajdują się pod przyciskiem "szukaj" na górnym pasku narzędzi. wystarczy skorzystaćmyślenie nie boli, nawet w wieku 17 lat...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koral1990 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 odpowiedzi znajdują się pod przyciskiem "szukaj" na górnym pasku narzędzi.Niestety nie mogę znaleźć nic na ten temat... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Nie bądź śmieszny, tutaj masz taki sam temat (wypowiadałem się w nim - i jeszua też, stąd jego reakcja :-)). Taki problem znaleźć? :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koral1990 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Nie mogłem odnaleść.Mimo to dziękuję wam za pomoc i szybką naukę szukania.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi