BenyWzG Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 dzieki chlopaki. Za to cudenko dałem jedyne 6Tys;D;p Po znajomosci jeszzc ea maszynka sprawoje sie bez awaryjnie jak anrazie serce ma nwoe;D:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Kurde szukam takiej poj w okolicach lodzi i ostatnio ogladalem fajnego sx'a i waham sie czy go kupic bo mam zlamana noge ale jezdzic juz moge tyle ze w tym sezonie bede musial odpuscic sobie skoki :flesje:jak sprawdzales swojego przed kupnem :icon_mrgreen: na co zwrocic szczegolna uwage :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 ja ci moge sprzeda moja Yz za 7tys:D;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Gratuluje pięknej YZty clap.gif buttrock.gifpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 beny dopiero co kupiles i juz chcesz sprzedawac naciesz sie porzadnie sprzetem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 szk... piękny sprzęcik :icon_twisted: i na jakich gumach :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Spoko zartowałem polatam przez wakacje i sprzedam i ajkies hard henduro:D stary kase dolozy do czegos i jazda:D Dzieki chlopaki mi tez sie sprzet podoba ale ali holerstwoa a ja mam ciezka reke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 a ja mam ciezka reke Tylko na prostej :icon_evil: Graty łajzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 graty graty :icon_mrgreen: i gumowych drzew:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 hehe nom dokladnie. dziekowa chlopaki damy jakos rade;D nawzajem chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 No no ładna lalunia. GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 NIE NO SUPER SPRZĘCIK !!! :biggrin: GRATULUJE I UDANYCH WZLOTÓW I UPADKÓW HEHE :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi