ciemnocichy Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Witam, znacie może jakies adresy internetowe z dokładnymi mapami, czyli takimi, które można wykorzystać do enduro? Oczywiscie im więcej szczegółów tym lepiej. Szukałem ale niestety nic dobrego nie znalazłem. I chodzi mi oczywiscie o te niekomercyjne :icon_mrgreen: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Jakie masz opony? Na którym osiedlu mieszkasz? Fajnie sie smiga na oponkach enduro w okolicach pliszczyna, Zajebiste kręte drogi z chu**wego asfaltu b mały ruch i praktycznie brak ludzi. Jak złoże sprząta to możemy tam polatać. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemnocichy Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opony mam do enduro, mieszkam w okolicach Zalewu. Pliszczyn to akurat po drugiej stronie miasta ale jakos się można dogadać i pojeździć.Kiedy kończysz sprzęta składać? Pisz na PW żeby tematu nie zasmiecać. pzdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi