wadir Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 dzięki i do zobaczenia na drodze :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahermnih1 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ile stoi taki motor :icon_mrgreen: (Zaj....ty) Ci powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ile stoi taki motor :flesje: (Zaj....ty) Ci powiemdzięki :icon_biggrin: kosztował 9000zł + opłaty. Razem z ubezpieczeniem OC, wymianą oleju i filtra wyszło niecałe 10tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy1971-12 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam,chciałem się podzielić moją radością- wczoraj odebrałem mój pierwszy motocykl. Jest to Kawasaki VN750 z 1993r. Przejechałem nim ok 150km i jest jednym słowem FANTASTCZNY :) Musiałem nim przyjechać 100km do domu, pojechałem z bratem (jeździ już kilka lat) ponieważ nie wiedziałem czy dam sobie radę bo nie jeździłem prawie w ogóle motocyklem (nie licząć kilku kilometrowych pzejażdżej-ostatnia rok temu).Dałem radę :bigrazz: Dojechałem sam, w sumie bez zmęczenia- wiem, adrenalina robi swoje. Trasa Gorlice - Rzeszów. Było trochę zakrętów ale ogólnie droga bardzo fajna. Jak dla mnie motocykl dobrze się prowadzi, bardzo wygodną pozycję no i olbrzymie przyspieszenie :biggrin: heh i tak odkręciłem pewnie maksymalnie troszkę ponad pół manetki :) aha no i najlepsze: ma przerobione wydechy z których wydobywa się fantastyczny dźwięk ;) Jak cos mi się przypomni to napiszę :smile: a teraz idę :crossy: gdyz pogoda piękna :D Pozdrawiam Witaj wśród swoich. Do zobaczenia na szlaku. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Gratulacje!!!"Tylko nie zrób sobie czegoś" cyt. "Dawca" M.Osikowcz ze juz Osikowicza sie cytuje, toz to normalnie czlowiek slawny sie stal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel XV535 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Bardzo wszystkim dziękuję za gratulacje :banghead: Moje motoMotocykl trzeba trochę wyczyścić/odświeżyć bo stał przez pewien czas nieużywany. Będę miał zajęcie na wakacje :) jeszcze tylko sesja i nawijanie kilometrów :smile: Rewelacyjny masz ten motocykl. Witaj w klubie. Zycze ci szerokosci i samych udanych lotow ;) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi