jankes Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Jankes, ja mam 3 kufry a lece sam więc moge coś tam waszego wrzucić ........ np. waciki :biggrin: oj chyba nie zdajesz sobie sprawy ile wacików potrafia kobiety zabrac:):flesje::).........waciki na rano inne na wieczór inne po imprezach, w poludnie ...nad morzem...w gorach...... ale jak sie zdeklarowałes to......tylko 4 kufer montuj albo torne na bak..:cool::)):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Z bólem serca, ale muszę wypisać się z listy. Nie da rady. Przepadła Ukraina+Białoruś, przepadł Kamieniec, niestety przepadnie również Wilno. Nie dość, że z zaplanowaniem czasu jest pod górkę, to jeszcze kłody pod koła rzuca los. Pod górkę to jeszcze "dwa w dół" i ognia, ale te kłody... Nawet na enduro za ciężko. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joa Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Witam serdecznie Poproszę o dopisanie do listy 1 osoby. Do zobaczenia na Placu Wilsona Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Joasiu witamy w "skromnej grupce" Małe roszady - to i aktualizacja: - Tomek Kulik – Yamaha XJ900 Diversion- DrSpławik – Honda Africa Twin- Anulka – Honda NTV 650- vigaCMHQ – Honda Shadow VT600- klaudiusz – Suzuki Bandit GSF 1250S- zoltecek – KTM LC4 400 EXC- drzewulec – Suzuki GS500- Pol_dek - Yamaha XTZ 750 Super Tenere- wulkan – Kawasaki GPZ 900R- Jankes + 1 – Suzuki SV650 ?- kendo +1 – Yamaha Drag Star XVS 650- plooscva - Kawasaki ZX6-R- mario33 + 1 - Yamaha XJ600 Diversion + Honda Shadow Spirit VT750DC- Jaskiniowiec – Honda NX 650 Dominator- ruso + 1 – Suzuki Bandit GSF650S + BMW R1200ST- Robert L. – Honda Transalp- ROBSON + 1 – Honda CBR1100XX- elbarto – BMW F650GS- Karolina - Suzuki DR-Z 400 SM- wojtasik + Paula - Suzuki V-Strom 1000- Zbicniev- MAYON + 1- Maryś- zoner + 1- Joa- i prawdopodobnie rob_rocki – Aprilia Caponord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Grunt to mieć chody u szefa rogatych brudasów, tam na dole ;) Macie DeViLLka w ekipie :D Buziaczki dla Wszystkich :* Edytowane 25 Lipca 2007 przez MeDeViLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Grunt to mieć chody u szefa rogatych brudasów, tam na dole :) Macie DeViLLka w ekipie :D Buziaczki dla Wszystkich :* No to Lovelas Nr 3 byc usmiechniety ;) p.s. Jancio, no problema, moge i Tankbaga wziaść..........................ale nie wiem czy o 15:00 nie wyjade....................zobaczymy w Czwartek :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 No to Lovelas Nr 3 byc usmiechniety ;) p.s. Jancio, no problema, moge i Tankbaga wziaść..........................ale nie wiem czy o 15:00 nie wyjade....................zobaczymy w Czwartek :biggrin: Jak to szło.... "Musisz kochać tą swoją, żonę? No musze... :icon_evil: " :biggrin: <rotfl> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Jak to szło.... "Musisz kochać tą swoją, żonę? No musze... :crossy: " :) <rotfl> Welcome back :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 No, to mam podpisany urlop... w związku z tym mogę sobie jakoś obmyślić jazdę. Z mojego punktu widzenia, jazda do Warszawy nie ma sensu, więc chyba spotkamy się w Suwałkach na tym rondzie... Zaraz dam znać chorążym.Do zobaczenia i życzę Wam i sobie dobrej, bezwietrznej pogody!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Jo . Trasa została już ustalona:Trasa E 67 przez Budziska - miejsce spotkania 27 km przed granicą: Stacja ORLEN przy Rondzie w Suwałkach - nie sposób jej przegapić bo na tym rondzie skręca się na Budziska. Prawda... prawda, że nie przez Budziska tylko przez Budzisko :buttrock: :wink: :icon_question: :P Aaa i jest takie jedno wielkie ALE Przy ulicy Pułaskiego jest STATOIL a ORLEN jest przy pierwszym rondzie jadąc od Augustowa (rondo Unii Lubelskiej)Na jednym i na drugim rondzie skręca się na Budzisko, więc wot zagwozdka :P To GDZIE się spotykamy :icon_question: :icon_question: :icon_question: Edytowane 26 Lipca 2007 przez MeDeViLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Na Rondzie przy którym jest Orlen :biggrin: p.s. Czy grupa popołudniowa ustaliła już godzine wyjazdu i miejsce spotkania? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Odwiedze was jutro rano...... przywioze kanapki i napitek... smutno ze jedziecie bez mojej skromnej osoby.. :icon_rolleyes: urozmaicil bym wam wyjazd... .... ;) :icon_mrgreen: :icon_razz: Dobra jak rano mnie nic nie powstrzyma ... odwiedze was .. :lalag: i pomacham recomaaa na droge :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pol_dek Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Ja wyruszam dzisiaj, przenocuję gdzieś za Warszawą, a jutro rano będę telefonicznie ustalał miejsce spotkania, gdzieś na trasie. Do zobaczyska, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 UWAGA!!!! W ZWIĄZKU Z OBOWIĄZKAMI SŁUŻBOWYMI JADE POPOŁUDNIU :cool: UMÓWIŁEM SIE Z DR. SPŁAWIKIEM O 14:00 POD KINEM WISŁA, JAK KTOŚ JESZCZE MA OCHOTE Z NAMI RUSZYĆ TO ZAPRASZAMY :smile: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 UWAGA UWAGA, AHTUNG, AHTUNG, WNIEMANIJE, WNIEMANIJE: wyjaśniam wątpliwośći: Polski Koncern Naftowy Orlen S.A. Stacja PaliwSuwałki, gen. Pułaskiego 2, tu i nigdzie indziej :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi