marcysiek Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 No miłego śmiganka ojcowie i mateczki, mam nadzieję, że będzie w czasie tego wypadu cos z naszej wyprawy na Ukrainę. Szkoda, że nie moge do Was dołączyć - Spławik może bym się wreszcie do Afryczki przekonał....Tomek trzymaj towarzystwo mocno za twarz aby Ci sie nie rozłazili jak na Ukrainie. Mario Ty tez trzymaj fason i nie pękaj. Drzewulec poduczyłeś się troche wschodnich języków?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 No miłego śmiganka ojcowie i mateczki, mam nadzieję, że będzie w czasie tego wypadu cos z naszej wyprawy na Ukrainę. Szkoda, że nie moge do Was dołączyć - Spławik może bym się wreszcie do Afryczki przekonał....Tomek trzymaj towarzystwo mocno za twarz aby Ci sie nie rozłazili jak na Ukrainie. Mario Ty tez trzymaj fason i nie pękaj. Drzewulec poduczyłeś się troche wschodnich języków?....Marcysiek żałuję że nie jedziecie z Pierwoszowem ale chyba macie w tym terminie plany wypadu na Chorwację. Gdyby jednak się okazało, że na Chorwację jest po drodze przez Wilno albo Wafkę to drzwi moje zawsze otwarte. Nakarmię, napoję, przenocuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Marcysiek żałuję że nie jedziecie z Pierwoszowem ale chyba macie w tym terminie plany wypadu na Chorwację. Gdyby jednak się okazało, że na Chorwację jest po drodze przez Wilno albo Wafkę to drzwi moje zawsze otwarte. Nakarmię, napoję, przenocuję...Trzymam za słowo, ale musisz mi dać się Afryczką karnąć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBSON Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Prosze o dopisanie mnie rowniez - bo jakos prosilem wczesniej tomka ale nie dal rady a udalo mi sie neta wkoncu uruchomic -czyli ja + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Zapraszamy. :clap: Lista sie robi coraz wieksza.Dla spóźnialskich trzeba bedzie wymyślić jakieś prace społeczne :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 W razie braku łóżek dla dołączających do grupy w ostatniej kolejności, zastosujemy wariant jak za Bugiem - jedno na drugiem... :cool: Widzę, że mamy na liście dwóch doświadczonych zapinających:- Spławik- RobsonCzuję się bezpieczniej :biggrin: Proponuję podzielić się na dwie chorągwie, żeby było bezpieczniej i przyjemniej.Prowadzących wyznaczymy na odprawie pod kinem, podzielimy skład, zaś zapinających desygnowałem powyżej.Ja zabieram apteczkę i proszę, żeby nie była to jedyna apteczka na wyjeździe.Buziaki wszystkim. HKK Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Widzę, że mamy na liście dwóch doświadczonych zapinających:- Spławik...Czuję się bezpieczniej :buttrock: Ja rozumiem, że mam złą reputację na tym forum ale od razu "zapinający" :flesje: Ja sobie tylko spokojnie jadę na końcu i rozmawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja rozumiem, że mam złą reputację na tym forum ale od razu "zapinający" :) Ja sobie tylko spokojnie jadę na końcu i rozmawiam... ... wężykiem :D kończąc te rozmowy na dyskusjach z tępymi policmajstrami :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) Ja zabieram apteczkę i proszę, żeby nie była to jedyna apteczka na wyjeździe. Na Ukrainie nie była jedyna to i tutaj nie będzie... Tyle nas będzie to przewidujesz jakieś zadymy z porozbijanymi nosami, Kamandir ? :icon_mrgreen: Edytowane 16 Lipca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Ja rozumiem, że mam złą reputację na tym forum ale od razu "zapinający" ;) Ja sobie tylko spokojnie jadę na końcu i rozmawiam... Uff, dobrze że na Ukrainie nie jechałem przedostatni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elbarto Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Jeśli można, proszę o dopisanie również mojej osoby do listy wyjazdowej.Tomek zadzwonił w piątek i sprzedał mi info o wyjeździe. Nie mógł bym sobie odmówić tej przyjemności. Szkoda tylko, że swojego GS-a pożyczyłem już koledze, który w środę rusza na 2-tygodniową trasę po europie, tak więc będę jechał na małym GS. Myślę, że też będzie fajnie.Co do noclegu - mogę spać na podłodze w pokoju, jeśli zabraknie łóżek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Uaaaaaa... sie dzieje :PPPPP - Tomek Kulik- DrSpławik- anulka- vigaCMHQ- klaudiusz +1- wieczny student- zoltecek- drzewulec- Pol_dek- wolkan- Jankes + 1- kendo +1- plooscva- mario33 + 1- Jaskiniowiec- ruso- Robert L.- ROBSON + 1- elbarto- i prawdopodobnie rob_rocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) Szkoda tylko, że swojego GS-a pożyczyłem już koledze, który w środę rusza na 2-tygodniową trasę po europie, tak więc będę jechał na małym GS. Pożyczyłeś swoje moto ?!? i to takie moto ?!? I to w taką podróż ?!? :flesje: O ja Cię... Podziwiam, ale przyznaję, że ja bym takim altruistą nie był... :clap: Szkoda, bo duży GS to mój cel w świecie motocykli... :clap: Uaaaaaa... sie dzieje :PPPPP I tak wszyscy nie pojadą :biggrin: Edytowane 17 Lipca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) I tak wszyscy nie pojadą ;) To się ich op...li na forum za zaśmiecanie wątku. Chyba, że będzie wyraźny powód. Nie może byc tak, że kolega vigaCMHQ rezerwuje miejsca dla coraz to większej grupy, a faktycznie dojeżdza 1/3 całości.Oczywiście nie łudzę się, że pojadą wszyscy... Edytowane 17 Lipca 2007 przez drzewulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 witamdopiszczie proszę do listy uczestników jeszcze jedną osobę. Jedzie ze mną mój kumpel Robert- ten co był z Warszawską ekipą w Toruniu.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi