MajorkaGPZ Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Hej! Szukam tu przede wszystkim ludzi ktorzy wiedza cos o 636, bo GSXR jest dosc powszechny i jako takie info mam :)Chodzi mi mianowicie o rocznik 2003 bo do takiego sie po sezonie przymierzam. Ogolnie to przewaga jest na korzysc 636, ze mniej awaryjna, zrywniejsza i hamulce miedzy 636 a GSXR jak niebo i ziemia.A Wy co sadzicie? Ktore wybrac?Pozdrowionka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 raczej 636. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Kumpel ma 636, ja mam 600 K4. Niestety w kawce w ubiegłym sezonie pękł zawór wydechowy i pozacierały sie panewki ( a moto latało może z 30min na gumie i to nie w pionie). W każdym razie silnik wymieniony. Gixxer bardziej stabilny. Hamulce rzeczywiscie kawka ma lepsze w serii ale gdy do gixa założysz oplot i konkretne klocki to naprawdę nie masz na co narzekać.W kawie hamulce są bardziej w stylu "on-off". Fakt że moto stawało na przodzie ale miałem problemy z modulacją hebla. Co do silnika to do ok 9tys obr. idą łeb w łeb (a czasem nawet gix lepiej). Przy starcie z drugiego biegu gix wychodzi do przodu po czym przy 200 kawka dochodzi i wysuwa sie na długość jednego motocykla,tak jest juz do końca. Kawa pije olej (zarówno na poprzednim silniku jak i na zmienionym który miał 3 tys przebiegu) a ja zrobiłem już 5tys i jeszcze nic nie dolałem. W zakręcie pewniej prowadzi się suzuki. A tu wspomniany wcześniej start z dwójki (sorki za jakość) PS. Jutro postaram sie jeszcze coś dopisać PS2 Dopiero teraz zauważyłem że chodzi o rocznik 2003.To w takim kawa bo ma trochę nowszych rozwiązań i ogólnie ładniejsza. Edytowane 14 Czerwca 2007 przez redline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi