sQark Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ja nie wiem jak w trasie 300km w jedna strone... ale ja na GT 80 83r w ubiegłym tygodniu zrobiłem trase 160km. (prędkość wg mojego licznika 70 km/h a według K-750 80km/h) kluczy mialem sporo i nawet jeden mi sie przydal gdyż po dojechaniu na mazury musiałem naciągnąć łańcuch bo sie troche poluzował... długa jazda jest męcząca, mi po 60km juz bolaly plecy , nie mowiac juz o tylku :icon_rolleyes: z kluczy to wezcie tylko jeden komplet (najlepiej od 8 do 22 + kombinerki)... tak zeby tylko jedna osoba ciągneła graty... sprawdźcie przed wyjazdem naciąg łańcucha, stany płynów, ciśnienie w oponach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 mysmy jechali w 3 osoby na 2 moto i co jakis czas sie zmieniali... ale chart jest duzo wygodniejszy od jinchenga.... wiekszosc trasy jechalem chartem i powiem szczerze ze zmeczony nie bylem... wyprostowany, wygodna kanapa... :icon_rolleyes: fajnie bylo... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidkus Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 chlopaki przydaly mi sie te stornki co podaliscie! naped wlasnie wymieniam w derbi i szlif robie wiec powinna byc cud malinka :icon_rolleyes: pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za spoko opinie i wypowiedzi! pozdro ! Cytuj Warsztat motocyklowy na warmii i mazurach zapraszamy http://www.facebook.com/fast2fix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Musisz byc twardy nie wiem czy derbik jest na tyle wygodny :icon_rolleyes: mialem kmx 125 i wiem ze do wygodnych nie nalezy :wink: ja jechalem ostatnio yamaha sr 500 z 350km i bylo super mogle jeszcze 2 razy tyle przejechac i nic by mi nie bylo a rok temu jechalem z łodzi do mińska maz. na zlot na M-72 i mialem dosyc po prostu zesztywnialem :icon_rolleyes: powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Musisz byc twardy nie wiem czy derbik jest na tyle wygodny ;) mialem kmx 125 i wiem ze do wygodnych nie nalezy :cool: ja jechalem ostatnio yamaha sr 500 z 350km i bylo super mogle jeszcze 2 razy tyle przejechac i nic by mi nie bylo a rok temu jechalem z łodzi do mińska maz. na zlot na M-72 i mialem dosyc po prostu zesztywnialem :crossy: powodzenia Masz racje. Takie enduraki jak KMX czy jak moja Aprilia SM mają niewygodne siodła (przynajmniej dla mnie) Po 50km strasznie juz dupa boli, a jak kiedyś przejechałem ze 200 to myślałem że z motoru spadnę :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 a co rska siem oze wygodniej jedzie ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 nikt nie podal tez waznego elementu wypozazenia: apteczki pierwszej pomocy. moze dla niektorych to zabawne, ale ja zawsze biore w kuferek jak w traske dalsza sie wybieram. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi