Skiba_gpz Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Witam niejest to ta rurka zgienta 90stopni ta rurka jest z boku filtra i ma srednice ok1,5cm a mi chodzi o wezyk przymocowany do dolnej scianki filtra ma srednice srodka gdzies 0,5cm i jest długi na ok.40cm dzieki pozdawiam :)no to kurcze nie mam pojecia, u mnie tego nie ma, i nie pamietam zeby bylo ;) choc w gpz juz dawno nie grzebalem pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ta rurka ma za zadanie odprowadzac olej ktory wydostaje sie z odmy, resztki paliwa oraz wilgoc. Powinna byc zatkana na koncu by nie zasysala nic i co jakis czas sie poprostu to odtyka i zlewa to co jest w wezyku.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi