17seba Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 do hondy ns 1 ??? robiliscie juz cos takiego ??? dalo cos czy nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE lepiej wyczyść orginalny i wyrególuj gaźnik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jeśli sie kupi jakis przyzwoity filtr to czemu nie ale jesli masz kupic filtr za 30zł to raczej zostań przy orginale...Ja z magneto testowałem moj filtr (MK) na jego ns1 ogólnie motor lepiej sie wkręcał na obroty i miał duzo przyjemniejszy dzwiek.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Tzn jeżeli kupisz odpowiedni stożek (tak jak pisał damiano). Odpowiednie środki do konserwacji i czyszczenia stożka to można spróbować....Tylko że koszt takiego zestawu to około 100 zł.... Tzn jeżeli kupisz odpowiedni stożek (tak jak pisał damiano). Odpowiednie środki do konserwacji i czyszczenia stożka to można spróbować....Tylko że koszt takiego zestawu to około 100 zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Tzn jeżeli kupisz odpowiedni stożek (tak jak pisał damiano). Odpowiednie środki do konserwacji i czyszczenia stożka to można spróbować....Tylko że koszt takiego zestawu to około 100 zł.... Akura 100zł to kszuje sam filtr stozkowy do tego jeszcze preparat do czyszczenia i nasaczania jakies 50zl. Ogólnie drogi interes ale jesli kogos stac to czemu nie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17seba Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Akura 100zł to kszuje sam filtr stozkowy do tego jeszcze preparat do czyszczenia i nasaczania jakies 50zl. Ogólnie drogi interes ale jesli kogos stac to czemu nie... PozdrawiamMOZESZ PODAC LINK GDZIE MOZNA ZAKUPIC TEN FILTR AKURA ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Ja miałem taki filtr powietrza tylko że niebieski i naprade byłem zadowaolnoy...Link do sklepu: http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?c...dba5a8d3094271b Pozdrawiam Edytowane 15 Czerwca 2007 przez Damiano_2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 mam pytanie: czy ten filtr jest stozkowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 tylko że jak stożek zapodasz to musisz podkręcić paliwko, ja ma w skucie podobny co Damiano zapodał, konserwuje się go jak filtry w maszynach offroad. sęk w tym że skut nie jest do końca fabryczny, mam wstawiony sportowy wydech i większy cylek, oryginalny filtr nie dawał rady Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17seba Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 a on wogole podchodiz do ns 1 ten filtr ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi