maczomax Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 chciałby zamontować stopki dla pasarzera w motorynce poniewarz mam spore siedząko ale osoba towarzysząca mi w jeździe nażeka na bóle nug , jeśli by ktoś wiedzial jak to zrobić to proszę o odpowiedz ( stopki chcę zamątować od wierchowiny ) ps. nie chce ktoś sprzedać slinika do wierchowiny ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Wydaje mi się ze w ogarach i motorynkach były takie same wahacze. Najprościej było by poszukac takowego i podmienić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nordtrans Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 naucz sie pisać bo w kazdym zdaniu bład matole;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Do mnie to bylo ?? Nie każdy ma czas żeby ładnie napisać i bez blędów , tym bardziej jak ktoś ma silną dysleksje !! I niemiecką klawiature !! i się spieszy!! Edytowane 12 Czerwca 2007 przez Sydney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 to bylo do maczomax-a wez pierw wklej tekst do worda i popraw bledy aaa i jesli masz zamiar wyzywac na forum to nie przychodz tu!!! tak to do Ciebie maczomax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczomax Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 to bylo do maczomax-a wez pierw wklej tekst do worda i popraw bledy aaa i jesli masz zamiar wyzywac na forum to nie przychodz tu!!! tak to do Ciebie maczomax myslę ze twoje zachowanie jest nie odpowiednie, kto powinien to powinien tu być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Chcesz zabić siebie i pasażera??? 2 osoby na motorynce?! Jakieś totalne nieporozumienie... Kup sobie Ogara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 a to to w ogóle uwiezie 2 osoby :banghead: Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 jakos uwiezie ale zaraz silnik jest goracy:) jesli sadzisz ze wyzywajac Sydney-a w jego temacie (jesli sie nie myle) jest to odpowiednie zachowanie to grubo sie mylisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczomax Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 wiesz , motorynkę mam już od 4,5 roku i wolę ją niż ogara po za tym jest powiękaszana to nikog nie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Jak wygląda powiększana motorynka ?? Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 powiekszone siedzisko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kover Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Teraz to pewnie normalny autobus sie zrobił :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 pociag a nie autobus :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 jeszcze tylko skrzydła i przy tej predkosci co rozwija bedzie latac ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi