nordtrans Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) :biggrin: Witam forumowiczów. Tym razem mam pytanie dotyczące mocy. Załozyłem do mojej hondy cylinder 80cm/3 i gaznik dellorto 21mm , moje pytanie brzmi, ile moze miec teraz moje moto mocy???? seryjna 50tka ma 7 koni. :smile: Pozdrawiam. :buttrock: :wink: Edytowane 11 Czerwca 2007 przez nordtrans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 okolo 12koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 proponuję przejechać się na hamownię zmień jeszcze wydech dedykowany do 80cc to odczujesz sporą różnicę Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nordtrans Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 No ok. Dziekuje za odpowiedzi. A moze mi ktoś powiedziec gdzie moge kupic taki wydech w krk???? albo w jakims sklepie internetowym???? i czy to ma byc cały wydech, czy sam dyfuzor??? czy moze tylko końcowka?? i jaki byłby ewentualnie koszt. Z góry dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczomax Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 deklu wsadz większy wydech to zobaczysz , czli ten starszy ten ordzywiały a nie ten nowy . Nie warzne że chodzi do dupy warzne rze szybszy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) maczomax mógłbyś czasem zwracać uwagę na zasady ortografi i interpunkcji ? Tego co napisałeś nie da się czytać. Edytowane 12 Czerwca 2007 przez Yool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GurenS Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Nordtrans www.larsson.plwww.mieloch.pl tam cos powinieneś znaleść ;] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nordtrans Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Niom Bardzo dziekuje;) A to mam szukac samej tej koncowki czy całego wydechu czy samego dyf :icon_mrgreen: uzora?? pozdro Edytowane 12 Czerwca 2007 przez nordtrans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 końcówką tto mozesz sie pogłaskać po tyłku jeśli chcesz miec moc:) cały wydech musi byc wymieniony(długość wydechu ma zanczny wpływ na oddawanie mocy w poszczególnych zakresach obr w 2t) a jego pojemnośc musi byc odpowiednia, końcówka nie może miec mniejszego przelotu niż końcówka wydechu-dyfuzora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 najwazniejszy jest dyfuzor ale wtedy musisz tez znalezc przelotowa koncowke zeby nie byla dlawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi