Skocz do zawartości

Detektywi-film w TV

Puchacz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie leci w telewizji film o detektywach . Głónymi bohaterami są motocykliści.

Jeden z nich ginie na motorze z powodu odcięcia głowy przez stalowa linke rozciagnieta w poprzek drogi.

Jaki jest cel puszczenia tego odcinka w tv? Malo mamy idiotów ktorzy beda chcioeli sprobowac?!!

Juz wiem skad sie biora bezmozgie palanty , maja jak na tacy podany instruktaz zabijania. :icon_exclaim:

a treść całego odcinka (już chyba kiedyś był) jest taka: źli motocykliście zabili dziewczynkę, jak się ścigali, to teraz im koleś linką pokaże gdzie ich miejsce...

syf i kiła. powielanie stereotypu "złego harleyowca" :/

jsz

ps. może jakiś motocyklista powinien "pokazać gdzie ich miejsce" coponiektórym zabójcom kolegów? pijanym, nie patrzącym w lusterka, zagapionym, zagadanym podczas jazdy... tak mnie tylko naszło, niedawno była rocznica śmierci Jagienki, Iguany i Dzika... [*]

Edytowane przez jeszua
„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

ja choć rzadko oglądam ten serial to dzis tylko dla oglądnięcia motorków zostawiłem na tym programie ale tez mi to przez mysl przeszło że debili nie brakuje, ale sobie wytłumaczyłem że tyle pojazdów jeździ po drogach że przede mną jakiś katamaran taką linkę zdejmie :crossy:

wiec jestem spokojny.no chyba że wkurzony sąsiad w bramie to zrobi bo czesto z nocnych wojaży nad ranem wracam :biggrin:

ale sobie wytłumaczyłem że tyle pojazdów jeździ po drogach że przede mną jakiś katamaran taką linkę zdejmie :buttrock:

tez tak sobie myslalem :P....ale moze sie zdarzyc ze to Ty bedziesz pierwszy :( i co wtedy?

:eek:

Siemka !

Nie pierwszy raz cos takiego w filmie pokazali.

A "Slad na ziemi " logladal ?

Coz, niestety z czyms takim tez trzeba sie liczyc :icon_mrgreen: Na to niestety nic nie poradzimy.

:rolleyes: