Puchacz Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Wlasnie leci w telewizji film o detektywach . Głónymi bohaterami są motocykliści.Jeden z nich ginie na motorze z powodu odcięcia głowy przez stalowa linke rozciagnieta w poprzek drogi. Jaki jest cel puszczenia tego odcinka w tv? Malo mamy idiotów ktorzy beda chcioeli sprobowac?!!Juz wiem skad sie biora bezmozgie palanty , maja jak na tacy podany instruktaz zabijania. :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvos Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Też to oglądam. Od razu przyszła mi do głowy myśl ile może znaleźć się "dowcipnych" naśladowców. Już jeden, co to rozwiesił taśmę klejącą między drzewami klejącą kiedyś był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) a treść całego odcinka (już chyba kiedyś był) jest taka: źli motocykliście zabili dziewczynkę, jak się ścigali, to teraz im koleś linką pokaże gdzie ich miejsce...syf i kiła. powielanie stereotypu "złego harleyowca" :/jsz ps. może jakiś motocyklista powinien "pokazać gdzie ich miejsce" coponiektórym zabójcom kolegów? pijanym, nie patrzącym w lusterka, zagapionym, zagadanym podczas jazdy... tak mnie tylko naszło, niedawno była rocznica śmierci Jagienki, Iguany i Dzika... [*] Edytowane 9 Czerwca 2007 przez jeszua Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Jesli to juz kiedys bylo, ten odcinek, to wyglada to na celowy zabieg. Sezon motocyklowy sie zaczął, wielu z nas śmiga po Polsce, wielu tez idiotów oglądało ten odcinek. Az strach sie gdzies wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Aj juz nie przesadzajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 ja choć rzadko oglądam ten serial to dzis tylko dla oglądnięcia motorków zostawiłem na tym programie ale tez mi to przez mysl przeszło że debili nie brakuje, ale sobie wytłumaczyłem że tyle pojazdów jeździ po drogach że przede mną jakiś katamaran taką linkę zdejmie :crossy: wiec jestem spokojny.no chyba że wkurzony sąsiad w bramie to zrobi bo czesto z nocnych wojaży nad ranem wracam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemon Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 A mnie sie wydawało, że to byli nie detektywi tylko kryminalni. :biggrin: Cytuj Człowiek wolny idzie do nieba taką drogą, jaka mu się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukers Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 ale sobie wytłumaczyłem że tyle pojazdów jeździ po drogach że przede mną jakiś katamaran taką linkę zdejmie :buttrock: tez tak sobie myslalem :P....ale moze sie zdarzyc ze to Ty bedziesz pierwszy :( i co wtedy? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Siemka ! Nie pierwszy raz cos takiego w filmie pokazali. A "Slad na ziemi " logladal ? Coz, niestety z czyms takim tez trzeba sie liczyc :icon_mrgreen: Na to niestety nic nie poradzimy. :rolleyes: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi