bunio66 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zamówiłem Cobrę do Suzi C800, w przyszłym tygodniu mam dostać. Gostek mówił mi, że nie ma homologacji, jak myślicie będę miał problemy z policją? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 ale przynajmniej jak masz głośny wydech to wiesz,że wszyscy cię słyszą. A jak cie słyszą- to cie widzą i jest mniejsze prawdopodobieństwo,że jakaś ciota wyjedzie ci katamaranem, bo niby cię nie widziała.i własnie tak zmam zamiar tłumaczyć się policji gdyby marudzili że mój jest zbyt głośny :rolleyes: Qóba, do przeczyszczenia użyj "kreta" do rur - było o tym na forum Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Qóba, do przeczyszczenia użyj "kreta" do rur - było o tym na forum on chce wyciszyć , a nie wyczyścić. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Dopóki futro kreta nie wyschnie od temperatury będzie ciszej :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Dokładnie Mycior :icon_razz:Na allegro znalazłem tzw. silencery, ale kurde pasują tylko pod modele wydechów jednej firmy ... ;) Mój starszy ma dosc rzadką, pustą puchę Vance&Hines ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koobra Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Wyciszanie V&H to taka zbrodnia jak uzywanie Hayabusy do rozwozenia pizzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) http://www.silentsport.com/index.php?page=...ukte&kat=silent http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....18a4fd64864c9dc Tu te krerty się ukrywają V&H w HM-ie (motorower) nie grozi chyba :icon_razz: Edytowane 11 Czerwca 2007 przez leonstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi