Arni22222 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 witamMam taki problem :A wiec mam strasznie mieki hamulec w swoim kawasaki jest odpowietrzony i mimo wyszystko jest mieki strasznie nawet jak jest ustawiony na najiwiekszej czulosci moge go dosamego konca wcisnąc na postoju prosil bym o jakąs rade co moze byc tego powodem dodam ze klocki są wymienione plyn tez ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 witamMam taki problem :A wiec mam strasznie mieki hamulec w swoim kawasaki jest odpowietrzony i mimo wyszystko jest mieki strasznie nawet jak jest ustawiony na najiwiekszej czulosci moge go dosamego konca wcisnąc na postoju prosil bym o jakąs rade co moze byc tego powodem dodam ze klocki są wymienione plyn tez ;/ :biggrin: :D :icon_razz: HAMULECHamulec prawdopodobnie źle odpowietrzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Nom gdzies ci siedzi powietrze w układzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Było już o hamulcu przednim na forum, poszukaj.Pamiętam, że Adam M wypowiadał się w tym temacie i miał jakiś dobry sposób na odpowietrzenie. PozdrawiamPrzemek Po minucie szukania:http://forum.motocyklistow.pl/Miekka-klamka-hebla-GSX-f-750-93and39-t73081.html Naprawdę opcją "szukaj" dużo można znaleźć :cool: Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni22222 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 co ja bym bezwas zrobil :icon_mrgreen: dzieki wielkie pozdrawiam :bigrazz:: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi