rzemyk90 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 A kartery Ci pekly bo pewnie dawno korby nikt nie zmienial. O taka fure trzeba dbac, przeciez to wyczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) u adiego karter pekl zaraz obok zebatki przedniej , tak jakby lancuch tam obcieral , ale to jest przeciez nie mozliwe !!! sprawdzalismy to jak tylko by sie nie dalo ( a slady sa po lancuchu , dwa rowki ??) wiec niech mi to ktos wytlumaczy ( czy w czasie lotu lancuch moze przeskakiwac zabki na przedniej zebatce??) pozdro Edytowane 12 Czerwca 2007 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adimoto Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 u adiego karter pekl zaraz obok sebatki przedniej , tak jakby lancuch tam obcieral , ale to jest przeciez nie mozliwe !!! sprawdzalismy to jak tylko by sie nie dalo ( a slady sa po lancuchu , dwa rowki ??) wiec niech mi to ktos wytlumaczy ( czy w czasie lotu lancuch moze przeskakiwac zabki na przedniej zebatce??) pozdro ty czruś ale karter pekł przy samej kopajce a to co ty muwisz to że łańcuch przetarł karter lekko ale już doszedłem do tego jak ląduje sie na nim to tylne zawieszenie strasznie dobija i w tym momecie gdy wraca do stanu przed ladowaniem łancuch obcierał :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 no chyba ze tak , ale to jest i tak bardzo dziwne ze ten lancuch tam obciera pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 y czruś ale karter pekł przy samej kopajce a to co ty muwisz to że łańcuch przetarł karter lekko ale już doszedłem do tego jak ląduje sie na nim to tylne zawieszenie strasznie dobija i w tym momecie gdy wraca do stanu przed ladowaniem łancuch obcierał :To musiales miec ostro zniszczony naped bo lancuch nie ma prawa obcierac o karter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi