Miklas Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Kwiatek, ja lądowałem dość konkretnie w swoim Sharku z homologacją i nie straciłem przytomności, może coś jednak jest na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ja wyrznalem w kraweznik :icon_rolleyes: nie ma sie co licytowac, ale fakt jest taki, ze Tiger z homologacja napewno by mi lba nie uratowal. Wogole na jakiej podstawie jest wydawana ta homologacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ja wyrznalem w kraweznik :icon_rolleyes: nie ma sie co licytowac, ale fakt jest taki, ze Tiger z homologacja napewno by mi lba nie uratowal. Wogole na jakiej podstawie jest wydawana ta homologacja? wlasnie tiger ma homologacje a podejrzewam jak by yohe na niego z biurka spadl to by sie tiger roz**bal a co dopiero jak by sie nim ktos w kraweznik wpasowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi