wr0na Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Majkel:do lipca mamy 9 dni.oczywiscie ze zdazymy skrecic druga imprezke :] PS. w temacie dowiadywania sie czegos o swoich sasiadach.Listek polecil mi Motostore bo Tadek potrafi dopasowac kask (a o moich klopotach slyszeliscie na ognisku..)Tadek okazal sie cwiczeniowcem z multimediow z mojej uczelni. z niepokojem sprawdze sekcje cruiserow poszukam czy ojciec sie gdzies nie ukrywa swojej pasji :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Oczywiście ja jestem chętny na płytkę z ogniska jak też ze spotkania z dzieciakami na Białołęce. Czekam na sygnał i cenę :icon_eek::) foty już są musimy się tylko spotkać. Trochę się sprawa rozjechała bo musiałem skoczyć do Wrocka na dzień. Jeżeli w piątek wieczorem nie przybaluje za bardzo to w sobotę w okolicach 12:00 będę się przemieszczał motocyklem w dowolnym warszawskim kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Flaszkę mam, schowam abym nie wypił wcześniej sam he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 daj na przechowanie... pewniejsze. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 No masz :icon_eek: Daj Belgowi albo mnie :buttrock: :icon_eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi