wr0na Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ok.. co Wy na to aby spotkac sie znow i oblac wylot majkela do ukeja? :)okazja sie juz znalazla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ok.. co Wy na to aby spotkac sie znow i oblac wylot majkela do ukeja? :)okazja sie juz znalazla. znaczy co? chcesz oblewać, że wreszcie się go pozbyliśmy? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 to nie zupełnie tak :)ja tylko podaje okazję... jak przyleci to możemy oblewać powrót :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Mozemy to powtorzyc. Nie wiem tylko jak z tym weekendembo w sobote jade do Liwia k/ Wegrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 W ten weekend są wianki na podzamczu (sobota) tam się może spotkamy. Ja zamierzam być.Pozdrawiam Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 znaczy co? chcesz oblewać, że wreszcie się go pozbyliśmy? :biggrin: No nie tak od razu pozbyliscie :icon_mrgreen: Melduje poslusznie ze juz na poczatku lipca znowu w PL :banghead: :banghead: Na razie wiem ze rejon Slaska, ale moze cus innego :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 sami widzicie... ledwie wyjechal a chce wracac... tak mu sie dobrze drewno zbieralo...dzis juz sroda, wiec piatkowa ustawka troszke za blisko.. moze nastepny weekend? zeby ludzie mieli czas zarezerwowac czas i bilety na pozne metro? * przypominam ze mowa o ognisku a nie zlocie motocyklowym ;P * listek gadaj z ojcem... flaszka sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Hej! I co ja tutaj czytam? Belgu, cholerski świat, zapomina się o taaaakich uroczystościach? Heh, czekaj uprzejmie doniosę, odpowiedniej osobie of course :wink: Michał, no no masz ekspresowe tempo, och Ty w życiu :bigrazz: Asia, nie mogłam Cię namierzyć na Góraszce...kobietko, gdzieś się schowała w tych wigwamach? Spotkanko, jak najbardziej za.... pozdr. Aga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 sami widzicie... ledwie wyjechal a chce wracac... tak mu sie dobrze drewno zbieralo... Drewno jak drewno, ale .......................... nie ma to jak .......... piekne, mlode, dobrze zbudowane :) * listek gadaj z ojcem... flaszka sie przyda. I tym razem, mam nadzieje ze nie jedna :wink: Spotkanko, jak najbardziej za.... A tym razem bedziesz ???? :bigrazz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Asia, nie mogłam Cię namierzyć na Góraszce...kobietko, gdzieś się schowała w tych wigwamach?schowałam sie na quadzie opalając się i oglądając pokazy-taką robotę to ja moge mieć nawet co łikend :) Spotkanko, jak najbardziej za....pozdr. Aga :) znaczy co? 29 czerwca robimy poprawiny? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 * listek gadaj z ojcem... flaszka sie przyda.oj i to niejedna :cool: Belgu, cholerski świat, zapomina się o taaaakich uroczystościach? Heh, czekaj uprzejmie doniosę, odpowiedniej osobie of course :wink: Ja nic nie wiem... nie przyznaje sie... to wszystko wina Listka :banghead: znaczy co? 29 czerwca robimy poprawiny? :D O cholercia... w moje imieniny :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 O cholercia... w moje imieniny :D cholercia... kolejna okazja do opicia... :crossy: :wink: :cool: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Oj, robi się baardzo konkretnie! I dobrze, zwłaszcza że propozycja krystalizuje się w okolicach 29.06,tj. pewnej uroczystości naszego forumowego kolegi. :smile: Piotruś, kurcze czyżbyś nie chciał obchodzić ( tak przy okazji) swoich imienin w doborowym towarzystwie? :wink: Michaś, urwę jęzor jak dopadnę. I z Twojego gadustwa będą nici ;) Swoją drogą odbierz PW skarbie. Pzdr, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 29 czerwiec na ognisko mi odpowiada a flaszkę jakąś skombinuje może uda się więcej jak narazie nic niegwarantuje ale mówię że spróbuję.Pozdrawiam Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ja nic nie wiem... nie przyznaje sie... to wszystko wina Listka :) Ja sadze ze to raczej sprawka ..................... Mariolki :biggrin: 29 czerwiec na ognisko mi odpowiada a flaszkę jakąś skombinuje [...] bedziecie swinie jak to sie stanie 29 !!!! :cool: Chyba ze potem jeszcze gdzies w lipcu :flesje: :flesje: Swoją drogą odbierz PW skarbie. Odebralem i opdisalem :clap: Ale chyba cos zapytasz w mojej sprawie ??? :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi