Kate Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ze dwie ;) plus ja "duchem" :flesje: Aśka, będziesz w sobotę na imprezie dla dzieciaków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 plus ja "duchem" :D Aśka, będziesz w sobotę na imprezie dla dzieciaków?? nie będę... w sobotę o 8.30 mam być w Góraszce, więc niestety z ogniska też zniknę dosyć wcześnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 nie będę... w sobotę o 8.30 mam być w Góraszce, więc niestety z ogniska też zniknę dosyć wcześnie :) Pracujesz tam czy jak? ja bede w Goraszce w niedziele ok 11:00.Wybieramy sie tam kilkoma motorami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 nie będę... w sobotę o 8.30 mam być w Góraszce, więc niestety z ogniska też zniknę dosyć wcześnie :( no co jest, kurna olek !!!! :eek: Organizator ogniska wymieka ??? :wink: To ja specjalnie sie przywloke a tu co ??? :biggrin: ze dwie ;) ze trzy :wink: Wybieramy sie tam :clap: motorami... jakas miejscowka sie znajdzie dla mnie ?? :clap: i na sobote do dzieciakow ??? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Pracujesz tam czy jak? ja bede w Goraszce w niedziele ok 11:00.Wybieramy sie tam kilkoma motorami... owszem-pracuję...i w sobotę i w niedzielę, więc będzie mi miło jak mnie odwiedzicie :biggrin: a czy na przykład będziecie do 19 i ktoś mógłby mnie zabrać do Warszawy? :cool: majkelpl-nie drażnij zwierząt! też bym wolała poogniskować dłużej, ale czego się nie robi dla kasy... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Powiedz Aska, ze Ci sie zwyczajnie nie chce z nami dluzej siedziec :icon_rolleyes: A pieniadze to nie wszytsko .......... gdzie miejsce na radosci i odpoczynek :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ale na radość i odpoczynek też trzeba zarobić :icon_rolleyes: ale obiecuję, że na następnym ognisku zostanę do końca :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Skontaktuje sie ze Swirem wtedy bede wiedzial. W sumie juz czerwiec mogl bym spac na przystanku... :icon_rolleyes::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ale obiecuję, że na następnym ognisku zostanę do końca :][/color] ostatnio mowi sie "do odcinki" ale ................. zobaczymy jak to bedzie :icon_rolleyes: A Goraszka fajna rzecz. Zawsze lubilem tam jezdzic :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 jakas miejscowka sie znajdzie dla mnie ?? :) i na sobote do dzieciakow ???W sobote nie jade do dzieci bo musze isc do pracy niestety... szkoda :)Na Goraszke pojade ale niewykluczone, ze samochodem.Wszystko zalezy od rodzicow moich... owszem-pracuję...i w sobotę i w niedzielę, więc będzie mi miło jak mnie odwiedziciea czy na przykład będziecie do 19 i ktoś mógłby mnie zabrać do Warszawy? Na jakim stoisku bedziesz? Jak Ciebie tam znajde?Ja napewno nie zostane do 19:00 bo przeciez trzeba Formule 1 obejrzec w TV :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 koniec spamu Panowie! ;) w związku z obawiami pogodowymi i nformuję, że ja będe na pewno z nadzieją, że jednak nas deszcz nie przegoni. liczę, że nie zostawicie mnie tam samej :> a jakby miało padać, to zawsze można wymyślić na poczekaniu inną opcję, prawda? no! to do wieczora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 a jakby miało padać, to zawsze można wymyślić na poczekaniu inną opcję, prawda? no! to do wieczora! Marcinek blisko mieszka i ma fajną lodówkę :>do wieczora!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 kurcze szkoda, że nie mogę wpaść... sesja, a z chęcią bym wreszcie poznał szanownych forumowiczów ;) ale przy nasepnej okazji mam nadzieje, że już nic mi nie przeszkodzi pozdrawiam i dobrej zabawyRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 w piątek wieczór egzaminów nie ma, więc się nie wykręcaj! poza tym sesja jest raz na pół roku, a TAKIE ognisko może się już nie powtórzyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzabor Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 To może i ja się nieśmiało pojawię.Tylko nie wiem czy się wyrobię na 19.00.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi