Zbig Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) Rowniez polecam Uniroyal, a z Michelin czy Pirelli to trzeba uwazac mozna trafic na jakies tureckie, gorsze g...o od Kormorana. A najlepiej wejdz sobie na forum oponiarskie www.opony.pl i poczytaj opinie, najtaniej oponki kupisz w sklepie internetowym (nawet jak doliczysz montaz i wywazenie). Sprawdz na skapcu i ceneo. Przy 4 szt prawie zawsze przesylka gratis. Roznica w cenie byla taka ze kupujac 4szt ta 4 wyszla gratis w porownaniu do okolicy. Fuldy i Barumy raczej sobie daruj... Edytowane 7 Czerwca 2007 przez Zbig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nie będę zakładał oddzielnego tematu....podkleję się tutaj.Jaki zastosować zamiennik felgi i opony przy zamianie na większy rozmiar.Np. z 14' na 15' albo 15' na 17'.Podaje tylko przykłady. Chodzi mi o to aby wskazania prędkościomierza i licznik km działały OK.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 http://www.opony.pl/zamienniki.asp Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Astra Classic 1,4w tej chwili mam jakies kormorany :) Nie Brillanty ale Brillantisy - nowszy modelĆwiczyłem taki opony w Corsie. Obecnie żona trenuje w takiej samej Astrze. Uważam że za taka kasę do takiego samochodu są o'k. Za to słowackie Matadory to g...o niemożliwe. W Fabii mam fabryczne - nędza. http://www.opony.com.pl/opony/opony_produc...ku=letnie&link= Edytowane 26 Lipca 2007 przez Hun996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi