mycy Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jak w temacie !- zapraszamy serdecznie całą brać motocyklową już na "VII GRYFPARTY 2007" do zamku zbrojowni książąt mazowieckich w miejscowości LIW koło Węgrowa impreza rusza 22czerwca. Warto przyjechać już w piątek na paradę z pochodniami po ulicach Liwu i pobliskiego Węgrowa oraz mega koncerty zagrają: KWIATY (kapela stworzona przez uzdolnionych muzycznie młodzieńców w wieku gimnazialnym przyćmiewających niejednego tuza sceny rockowej) OUTSIDE (Laureatów wielu przeglądów i konkursów rockowych, swą charyzmą porywająch nawet 60 letnich młodzieńców do szatańskiego tańca) AT THE LAKE (gotyk-metal ze skrzypcami i niesamowitym żeńskim wokalem przy scenerii średniowiecznego zamku niesamowita gratka dla duszy, ciała i ucha) oraz na deser legendarna alternatywna formacja NEUMA (stworzona na gruzach Kobongu z niesamowitym saksofonistą Alkiem (Korkiem) Koreckim nadającym jazzującego brzmienia muzyce urywającej nie tylko głowę:icon_mrgreen: .......................sobota to już eksplozja dla motocyklowych dusz....................;) więcej informacji tutaj http://www.gryf.riders.pl/zapowiedzi.htm Pozdrawiam i do zobaczenia 22 czerwca. Mycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Witam wszystkie Gryfy i Gryfiątka! Wybieram się do Was, mam nadzieję, że się uda dojechać. Pozdrowienia dla Jajacka i reszty ekipy. Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Melduje ze bede i inne pajoby z radomia tez sie wybieraja ...Pozdrofffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycy Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 - Janciu a któż sie wybiera z Radomiaków do zamczyska Gryfowego?Oświeć mnie przyjacielu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Witam,Potwierdzam sobotnie przybycie 3 cruiserow z warszawskiego Ursynowa ;)Bedziemy wyjezdzac ok. 11.30. Pytanie do organizatorow:O ktorej jest parada w sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Może i ja sie przejade, w sumie będe w Okolicy ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Pytanie do organizatorow:O ktorej jest parada w sobote? Jesli wszystko zgodnie z planem pojdzie to o 13 ruszy parada i konkursy na rynku Węgrowa ;) Melduje ze bede i inne pajoby z radomia tez sie wybieraja ...Pozdrofffka Dawac Szopena pijaka jednego jesli wam znany jest ten zacny Szlachcic i smakosz trunkow wszelakich :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycy Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Co do sobotnich uciech i tego co bedzie sie dzialo podczas imprezy-to podsyłam link z programem. http://img530.imageshack.us/my.php?image=m...gryfpartcj7.jpg ps. Może czyta forum ktoś kto chciałby sie wystawić z kramem na Gryfparty jeżeli tak to prosze o kontakt. Pozdrawiam Mycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasek Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Będzie ktoś jechał w piatek tak kolo południa z okolic wawy i na północ od wawy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Dawac Szopena pijaka jednego jesli wam znany jest ten zacny Szlachcic i smakosz trunkow wszelakich Szopen sie pewnie zjawi...a od nas to troszke babek bedzie, wsciekla juz moto czysci, no maluski, michal, namawiamy lysego, berte :biggrin:Moze i orbit bedzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 to moze i ja zachacze :icon_mrgreen: o ten zlocik Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 to moze bysmy sie jakos tam na miejscu umowili na spotkanie, hm?tylko zebysmy sie rozpoznali :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekt Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ja też tam sie wybieram :biggrin:PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Jak już pisałem planuję wyjazd na ten zlot. Jeżeli jest ktoś chętny z Poznania i okolic to może się umówimy na wspólny przejazd. Chce wyjechać w piątek z rańca, żeby spokojnie się dokulać. Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Od 3 lat kumple mnie wyciagają, moze w tym roku dam się namówić :bigrazz: Czy Mycemu dobrze służą sakwy?? :notworthy: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi