jajewa777 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Mam pytanko. Od którego roku jest produkowana aprilia Rx w wersji 5 - 6 biegowej ?????Zastanawiam się nad jej kupnem i chciał bym poznać wasze zdanie na ten temat. :D Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 chodzi Ci o RX 50? od 1995r z reguły są już raczej silniki am6 czyli 6 biegowe,lecz zdarzają sie anomalia,lub po prostu wałki z rocznikami. am5 wkładali jakoś od 93r bo wczesniej byly 3biegowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 witam kolege jajewe ;) jak sprawuje się silnik używany w apriliach rx; am 6? pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 witam kolege jajewe ;) jak sprawuje się silnik używany w apriliach rx; am 6? pozdro :) skoro monrują go we wszystkich nowych 50tkach oprócz derbi to chyba to nie jest złom.... pzdr. PS: am5 różni się od am6 tylko skrzynią biegów?? servisówka od am6 pasuje do am5?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 a masz serwisówke do am6? bo ja poszukuje :D one sie chyba tylko skrzynia różniły jeśli dobrze pamiętam. jesli masz servisówke do am6 to na priva napisz,podam Ci maila to mi wyslesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 dzięki za info :icon_mrgreen: A co powiecie na http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M442447 Dzwoniłem do kolesia i powiedział ze motor ma 5am ;) Chciał bym poznać wasze zdanie na temat owego motoru :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) AM5 rozni sie nie tylko skrzynia. Rowniez krocce dolotowe sa inne. RS 50 wychodzily z silnikami AM5 ale ze skrzynia 6 biegow. Takze nie wiadomo :) Ten RX zgubil tylne kierunki, chlapacz, oslone lancucha i lusterko ;) Silnik chyba rzeczywiscie am5. wahacz ma taki sam jak moje Pegaso, czyli ta starsza konstrukcja. Ogolnie ktos go niezle pizgal bo nie ma tez lewej manetki z przelacznikami. Edytowane 5 Czerwca 2007 przez Kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 AM5 rozni sie nie tylko skrzynia. Rowniez krocce dolotowe sa inne. RS 50 wychodzily z silnikami AM5 ale ze skrzynia 6 biegow. Takze nie wiadomo :) Ten RX zgubil tylne kierunki, chlapacz, oslone lancucha i lusterko :P Silnik chyba rzeczywiscie am5. wahacz ma taki sam jak moje Pegaso, czyli ta starsza konstrukcja. Ogolnie ktos go niezle pizgal bo nie ma tez lewej manetki z przelacznikami. No czyli co dobra jest ?????? czy jak :buttrock: bo ja już nie wiem. Kupować ją czy nie !?!?!? Mam daleko jechać ją obejrzeć dlatego proszę o zdanie na ten temat :lalag: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 wygląda raczej na zakataną. wg mnie niewarto jechać kawał drogi jeśli to może byc szrot. ja za jakiegoś miecha-półtora bede swoją sprzedawał,jakbyś chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Nie interesuj sie nim bo wyglada na bardzo zmeczonego zyciem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 ok, dzięki za info :buttrock: to mógł byś przysłać mi jakieś fotki itp. (opisać motor) podać cenę :lalag: ( e mail - [email protected] ) ( chodzi mi o Aprilia 50 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi