clover Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Witam!! Chciałem zapytać czy zna ktoś jakieś sposoby na stuningowanie Jawy Mustang typ 23p?? Będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 przelec po temacie to zobaczysz ile jest o jawce mustang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 http://forum.motocyklistow.swiata.pl/viewt...opic.php?t=7328polecam np ten temat jak i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clover Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 a co sądzicie o tej jawie http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album...view.php?id=487 i czy ktos wogule wie jak takie cos zrbic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zamawiasz owiewki u blachaza i juz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clover Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Heh... oweiewki mi chodzi o cos zeby zrobic zeby wyglondał jak sportowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clover Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Heh... myslałem raczej o czymś w stylu sportowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Pytales sie jak zrobic taka jawke "szlifierke" wiec Ci odpowiedzialem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 m16 blacharz ??? ;-)robi sie samemu, techniki sa rozne.da rade, n/p. Ja bede prawdopodobnie stosowal laminat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi