mahermnih1 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam !Mam od niedawna motor WSK 125 i mam pewien problem a mianowicie motor nie pali na kopnik (pali na popych) na niskich obrotach lub jak jade na jedynce wolno wszystko ok jednak przy większych obrotach już jest cośnie nie tak jak trzeba. Tak dławi, czego to może być wina ??Z góry serdecznie dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) wiecej sie tematów nie dało załozyc?? :banghead: Sprawdz gaznik,wyczysc go ,ustaw poziom paliwa, sprawdz filt powietrza,swiece (jaki ma kolor?)... może juz tłok padł??sprawdz kompreche... Edytowane 3 Czerwca 2007 przez Boczek013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu. Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Rozbierz i wyczyść gaźnik,albo kranik bo wygląda że paliwo niedochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahermnih1 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 gaźnik ok komprecha jak byk tylko nie podoba mi się wężyk z paliwem bo z 10 centymetrów węża tylko ok 3 cm jest paliwa w tym wężyku jak zalewam to paliwo wlewa się do gaźnika a potem się cofie :banghead: dlaczego czyszby kranik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu. Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 To zdejmij wężyk z gaznika i zobacz jak paliwo leci,czy ledwie ciurka czy na całego leci, przetkaj dziurkę w korku paliwa jeżeli ją masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 gdybyś powiedział dokładniej co się dzieje to by było łatwiej ale najpierw rzeczywiście wez się za gaznik a potem moze kondensator hmm..... i przerwe sprawdz i najlepiej wyszyść tam wszystko benzyną. Dla pewności zmień też świece. Nic innego mi do głowy nie przychodzi jeśli silnik jest ok Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi