korekson13 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Kiedy kupiłem go odrazu wpadłem na forum. To jest mój pierwszy w końcu, chwaliłem się nim, jakiej to trasy niezrobiliśmy z moją Lubą...Zacząłem pracować jako kurier na Nim...Dwa (2) tygodnie temu DZWON!!!???Po wycenie szkód w serwisie...pakuj się i szukaj nowej pracy(mój wypadek wymaga danych uczestnika.... kolo uciekł, a ja nie zapamiętałem numerów, tzn nie dostanę odszkodowania póki go nie znajdą).Ręce załamane!Ale pomyślałem: lepiej go samemu składać spowrotem, niż oddać ukochany bajk za bezcen!Pieprzyć!!!!!!!!!!Będzie to trwać półroku, albo więcej, ale sam go złożę!!!!(A może kola znajdą)Uważajcie, nie wszyscy włączają migacze.PozdroKorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wik24 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 ehhhh co za sku... ze znalezieniem bedzie problem, ale zycze powodzonka i szybkiej odbudowy.Szkoda bo sie nie zdazyles nim nacieszyc.Ale dasz rade co cie nie zabije to cie wzmocni.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Można tylko współczuć i życzyć aby kolo-sprawca się odnalazł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 No takie uroki pracy na kurierce w Londynie...co kilak dni leże na glebie przez debili w debilochodach. Kwestia przywyczajenia......a jesli potrzebujesz cos do Fazera to dja znac. Kumpel z kurierki mial tez Fazera i kilka razy byl bity ale ogolnie jest caly tylko bez przedniej lampy i krzywe lagi tez ma i kilka dorbiazgow ale cos da sie chyba ocalic. Jelsi go jeszcze ma .Jak spotkam to zapytam bo teraz robi w E-Courier i ciągle mają "bizi". Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korekson13 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Wielki dzięks za dobre slowo!Jak tylko go poskladam to fotke posle. zabraklo polskich znakow bo klawiatura zalana hehea jak ktos wie cos o lagach do fazera (uzywanych) to daj znac :buttrock: dozo na trasie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi