Skocz do zawartości

szkolenie

Gość martines
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość martines

Witam, szukam szkoły lub klubu, w którym mógłbym bezpiecznie nauczyć i pokazać jazdę ne szybkich motorach. Słyszałem, że istnieją tacy zapaleńcy w Torunie. Proszę o kontakt. 504 12 45 76. Z góry dziękuję.

• 4 tygodnie później...

Odnosnie szkolenia.

NIe wiem na ile jest to pewne ale chyba Wilmat bedzie organizowal jakies szkolenie. Pewnie jakies podstawowe wiadomosci do bezpiecznej jazdy + praktyka.

Nic nie pisze dalej bo nie chce zapeszac. Jak cos bede wiedzial konkretnego todam znac ( jesli beda chetni).

Witam

Ta mowa tu o suzuki moto szkole ktora kosztuje 70 zł dla posiadaczy suziek i trwa caly dzien. przyjezdza instruktor ktory pokazuje i uczy awaryjnego hamowania skretu przeciwskretem hamowaniu w luku itp itd

wsumie nic wielkiego ale zawsze cos tymbardziej za 70 zł to nie duzo

ja bylem w maju i wsumei moge polecic

pozdro

Ruleś

http://www.suzuki-moto.pl/page.php?id=aktu...sci&news=060409

Szkolenie zaczyna sie w niedziele o godzinie 10.00 na lotnisku przy torze railly-crossowym.

Kosztuje 70 zl i trwa 6-8 jakos tak.. o ile sie nie myle obiad w cenie.

Nie jest regulą ze tylko moto marki suzuki moze brac udzial. Gadalem z gosciem z wilmatu i moga przymknac na to oko. Narazie jest 8 ludkow zapisanych wiec sa jeszcze 2 miejsca..

Pozdrawiam

motoeliza napisał:

Dowiedz się Maciusiu hahahha kiedy bedzie organizowane nowe szkolenie bo będę cheętna zawsze czegoś sie mozna nauczyć.

NO dobra, przyznam sie zaspałem ale na kolejne bede na 100%

Kot z martinez'em brali udział w szkoleniu i sobie zachwalaja. Caly dzien spedzili na torze a jak wracali to byli ostro zmęczeni, wiec dadza nam w kość. Kurs pomaga przełamać lęki związane z wpadaniem w poslizg itp.

Jak wyjade na ulice to zawitam do wilmatu i spytam chopaków.

pozdrawiam discopolowca :icon_mrgreen:

No te pozdrowienia- popadam w kompleksy. Już pisałam ze nadrabiam strojem czyli tzw. kostiumem na motor. Ale co bedziemy się ślizgać na szkoleniu. Ciekawe czy hondzia da rade.

A powiedz szczerze tu na forum- puszczasz sobie tą zwałową piosenke co?

• 1 miesiąc temu...

To mam propozycje aby spotkac sie na lotnisku - kolo toru i popatrzec jak ludzie sie ucza a do tego sie spotkac i popytac o nastepny kurs - kto jest chetny ?

Tam jest takie miejsce pomalowane farba olejna i polane woda robi sie bardzo sliskie - mozna cwiczyc poslizgi kontrolowane ale ja bym sie bal o glebe !!