kolo98 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 A ja w rx 125 z 98 mam zdjety ten zawor idzie ładnie...czy to bardzo zmienia prace silnika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 A ja w rx 125 z 98 mam zdjety ten zawor idzie ładnie...czy to bardzo zmienia prace silnika??W niższych partiach obrotów bardzo zmienia poprostu bez zaworu ma mniej mocy ale górna cześc jest taka sama :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 a ma ktos moze taki zawór do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 mam juz zawor zamontowany nowy akumulator i jak dopalam moto to odrazu sie otwiera ten zawor;/ na poczatku jakos pracowal rownomiernie z dodawaniem gazu ale potem sie otworzyl i zamyka sie tylko jak zgasze moto;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) mam juz zawor zamontowany nowy akumulator i jak dopalam moto to odrazu sie otwiera ten zawor;/ na poczatku jakos pracowal rownomiernie z dodawaniem gazu ale potem sie otworzyl i zamyka sie tylko jak zgasze moto;/jak chodzi na wolnych to ma byc otwarty dodajesz lekko gazu i sie zamyka potem dajesz fest gazu i powienien sie otworzyć.Jak jest cały czas otwarty to zobacz regulacje pod bakiem taka linka i regulujesz jak hamulce w rowerze :Di tam masz naklejke ile powinno mniej więcej być. Edytowane 21 Lipca 2007 przez nowytzrdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 jak chodzi na wolnych to ma byc otwarty dodajesz lekko gazu i sie zamyka potem dajesz fest gazu i powienien sie otworzyć.Jak jest cały czas otwarty to zobacz regulacje pod bakiem taka linka i regulujesz jak hamulce w rowerze :Di tam masz naklejke ile powinno mniej więcej być.dzis to skrecilem i jest wszystko dobrze tylko ta regulacja troche lipna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juliann Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Witam ! ja ustawilem zawor tak ze jest caly czas otwarty i tak troche slabo mi jedze moja aprilia ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 no na niskich obrotach jedzie slabo potem tak samo jak na sprawnym zaworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukła Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 w mojej suzuki tsr są 2 zaworki które niedawno wymieniłem i właśnie teraz mam mały problem. gdyż na 1,2,3 ładnie sie otwiera ii w wyższych partiach obrotów jest ładne przyśpieszenie jednak na 2 ostatnich biegach nie ma już takiego czegoś otwiera sie ale zaraz sie zamyka. i na wcześniejszych zaworkach jak chodził na postoju to nie było ich słychać a teraz słychac lekutki stukot. moze ktoś coś poradzić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi