foks Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 więc jeśli 15 czerwca zamierzacie wyruszyć do Zamościa to się możemy jakoś zgrać, lub przynajmniej spotkać na miejscu :biggrin: Ja pod koniec miesiaca dopiero zamierzam ruszyc, ale mozesz dla mnie przetestowac winkle i po powrocie dac pare wskazowek :lalag: Zycze milej podrozy! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Bylismy wiosna w kilka osob i... REWELACJA!Stan nawierzchni generalnie nie jest zly. Widoki cudne. Zakrety i serpentynki tez.Polecam goraco droge z Cisnej na Soline (nowa waska droga z pieknymi widokami). Uderz do Baryla to Ci dokladnie opisze ktora to droga (ona jest koniecznoscia!) zgadzam sie w 100% - na tej wycieczce probowalem gonic Jareme i Baryla na swoim cruiserze:) chlopaki nie potrafia jezdzic to jakos sie trzymalem:D Ale Bieszczady sa genialne - tym bardziej, ze lecisz z kobieta na chopperze, wiec zakladam predkosci przelotowe rzedu 60-80km/h (na samej trasie gorskiej), a wiec czysta poezja:) Wspomniana droga jest najpiekniejsza jaka w zyciu jechalem i przyznam sie, ze jak sie zatrzymalismy to starsznie zalowalem, ze ani Baryl ani Jarema nie maja w sobie za kszty kobiecosci, co by bardziej romantycznie bylo:PSerdecznie polecam - a jesli lubisz totalnie hardcorowe klimaty (w pozytywnym sensie) to wez od baryla tez namiary na genialny domek (dowiesz sie miedzy innymi jak indianie obeirali parowki, sporobujesz 300tu letniej pasty z mielonki i jablek i dostaniesz propozycje dziewczynek na grupen sex noca:). PS. BANDIT 650 to najpiekniejszy motocykl - Jarema, pamietasz o umowie?? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Serdecznie polecam - a jesli lubisz totalnie hardcorowe klimaty (w pozytywnym sensie) to wez od baryla tez namiary na genialny domek (dowiesz sie miedzy innymi jak indianie obeirali parowki, sporobujesz 300tu letniej pasty z mielonki i jablek i dostaniesz propozycje dziewczynek na grupen sex noca:). Gdzie, gdzie ? :icon_razz: Dajcie namiary na jakies super winkle co by cbr'ka i sv'ka mialy przyjemnosc z wyszalenie sie poza miastem, trzeba japonki zabrac na wakacje za wawe :icon_mrgreen:Wiecie gdzie to? Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ja wybieram 3 lipca z GliwicNocleg w Polańczyku będę szukał na miejscu. Bede tam urzędował do 8 lipca.mam zamiar troche pojeździć, jak ktoś ma ochote na dojazd w towarzystwie to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Moze ktos napisze jakie drogi KATEGORYCZNIE omijac wybierajac sie tam cbr'ka 600 i sv'ka650? :biggrin: Zamierzamy zajezdzic obwodnice, ale milo bylo by sie wybrac az pod wołosate... Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Czyzby nikt nie mial dla nas wskazowek? Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Czyzby nikt nie mial dla nas wskazowek?Wskazowek? do jakiego zegarka? :buttrock:Tak na powaznie jesli kos sie zastanawia czy jechac w Bieszczady to nie powinien tam jechac. W ogole nie powinien jezdzic :biggrin:Najlepszy jest spontan, wsiadam i jade, a gdzie dojade to sie okaze. Wazna jest jazda, Yno Yazda :wink: Co do porad to najlepiej jest kupic mape topograficzna , jakas turystyczna i jezdzic na mape, tam gdzie jest cos ciekawego, ciekawe drogi, ciekawe uksztaltowanie terenu (oczywiscie trzeba umiec czytac taka mape). W ubieglym roku w ten sposob poznalem ciekawe miejsca w Bieszczadach i pozostaly nie zapomniane wspomnienia :clap:Polecam zerknac na galeri moich zdjec z Bieszczad z ,mojej stronkihttp://globetrotter.friko.pl/zdjecia/biesz...2006/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas[PL] Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Foks a kiedy się chłopie wybierasz dokładnie?Z kumplem (Fazer 600) planujemy jakiś weekendowy wyskok :lalag: w lipcu ale jescze nie obraliśmy kierunku.O bieszczadach już jakiś czas temu myślałem, więc może udało by się jakoś razem wyskoczyć?Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moth Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 hej, jeśli ktoś jeszcze wybiera się w Bieszczady to dajcie cynk, my lecimy w dwa motocykle 13lipca na około tydzien do 10dni,ruszamy z Oławy. Na Solinie możnaby popływac tylko żeby wiatr był w razie czego służę stopniem żeglarza jachtowego! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 My wlasnie wrocilismy ;) Wspanialy wyjazd, w piatek sie zameldowalismy w Zwierzyniu, obok Uhercow Mineralnych (nasza miejscowke polecam jako nocleg, swietne warunki, tanio, tuz przy petli bieszczadzkiej, gospodarze ugoscili nas po krolewsku a do tego motocykle staly na zamknietej posesji tuz przy domu: http://www.bieszczady.pl/noclegi/Kwatery_p...der%5D=regionID ). W piatek zrobilismy trase Warszawa-Zamosc-Belzec-Jaroslaw-Przemysl-Sanok-Ustrzyki Dolne-Uherce mineralne, 2 dni pokrecenia sie po okolicy (petla bieszczadzka, okolice soliny, komancza), powrot najkrotsza droga przez Rzeszow i Radom, razem okolo 1300km, akurat na weekendowy trip ;)Petla jest piekna, choc najciekawsze fragmenty to sa miedzy Leskiem a Wetlina... Zakrety jakich wczesniej nie widzialem, widoki przepiekne. Drogi ok, czasem problemem byl tylko zwirek z pobocza...Pojedyncze fotki na moim profilu bikepics, chyba najwyzszy czas zmienic opony i zainwestowac w crashpady ;) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Siemka !! Mam zamiar wybrać się w bieszczady jakoś tak 20-22 lipca, i mam prośbe o jakieś sugestie co do trasy ( gdzie warto się pokrecić i co zobaczyć) Wyjazd moze sie przeciagnąć aż na Poniedziałek więc ew. bedzie 20-23 lipiec :banghead:) Może się znajdą także chetni to serdecznie zapraszam: jade jak narazie z kolegą - startujemy z wawy Wstepnie trasa to: Warszawa - Lublin - Zamość - Zwierzyniec - Biłgoraj - Jarosław - Przemyśl - Bircza - Sanok - - Zagórz - Lesko - Ustrzyki Dolne -Solina - Komancza i powrót Trasa oczywiscie moze ulec zmianie! Pozdrawiam i czekam na jakieś sugestie oraz propozycje wspólnego spiknięcia się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Byłem w zeszłym roku w Bieszczadach. Extra sprawa. Jeśli chodzi o trasy to nic nie planowałem - przy pobycie kilka dni zjeździ się motocyklem całe wzdłuż i w poprzek. Trzeba mieć mapę. Niektóre odcinki dróg są dziurawe.Te bardziej znane miejscowości są w sezonie obłożone turystami, trochę Cepelia. Mało ludzi jest w Beskidzie Niskim, który sąsiaduje z Bieszczadami. Warto odwiedzić też Słowację jak już się jest w tamtych stronach, wjazd na dowód osobisty :) W tym roku wybiorę się jeszcze raz, może w lipcu? albo w sierpniu jak będę leciał na południe :evil: Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Byłem w zeszłym roku w Bieszczadach. Extra sprawa. Jeśli chodzi o trasy to nic nie planowałem - przy pobycie kilka dni zjeździ się motocyklem całe wzdłuż i w poprzek. Trzeba mieć mapę. Niektóre odcinki dróg są dziurawe.Te bardziej znane miejscowości są w sezonie obłożone turystami, trochę Cepelia. Mało ludzi jest w Beskidzie Niskim, który sąsiaduje z Bieszczadami. Warto odwiedzić też Słowację jak już się jest w tamtych stronach, wjazd na dowód osobisty :icon_razz: W tym roku wybiorę się jeszcze raz, może w lipcu? albo w sierpniu jak będę leciał na południe :) Czyli najlepiej jak najmniej planować :icon_razz: Spox, to może się jakoś uda razem wybrać! Jakby co to w przyszłym bede wiedział czy jade na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J61 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Byłam w Ustrzykach Górnych. Drogi OK, ale po połoninach chodziłam pieszo. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Ponoć Jarosław ładnym miastem jest - tak twierdzą przyjezdni:) Zapraszam do naszego miasteczka:) Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi