ksenonn Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Witam wszystkim Mam mały problel, niby banalny a jednak... sprezyna od kopnika nawalilka i probuje cos teraz zaradzic. Zaczalem od proby zdjecia dekla ale cos nie moge sobie z tym poradzic. Mam takie pytanko (wszystkie sroby sa juz odkrecone czyli 5) co jeszce musze odkrecic...mam nadzieje ze jak juz mi sie uda zdjac ten nieszczesny dekiel szkrzynia mi sie nioe rozsypie. Z gory dzieki za odpowiedziPozdrawiam Cytuj Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi. ..naprawdę. .. aż czasami ciężko ich wyprzedzić! !! :) Motorynka, Ogar 50, Jawka, Mz Etz 251E, Honda Cr 125, Ktm Exc 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 odkręcasz 3 śrubki od dekielka napedu obrotomierza- i odkręcasz śrube ze ślimakiem - potem musisz wyjąc tyleje z dekla króra siedzi z łozyskiem na wale a potem już tylko lekkie szarpnięcie do siebie i wszystko jest cacy bo dekiel zostaje w rękach :D powodzenia Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksenonn Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 tylko jak mam odkrecic ta srobe od slimaka jak mi sie to wszystko kreci ...wogole ta sroba od slimaka ma lewy gwint czy zwykly??wielkie dzieki Cytuj Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi. ..naprawdę. .. aż czasami ciężko ich wyprzedzić! !! :) Motorynka, Ogar 50, Jawka, Mz Etz 251E, Honda Cr 125, Ktm Exc 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 ta śrubka ma normalny gwint (prawy) a odkręcasz ją kluczem - najlepiej oczkowym (chyba 21) i poprostu musisz energicznie czarpnąć kilka razy, albo udeżyć w klucz ręką lub małym młotkiem ( udeżać nalezy w koniec klucza - tak jakbyś chciał odkręcić śrube)- powodzenia - jakby co to pisz Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksenonn Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 dzieki jeszcze razzabieram sie do tego pelna para ... bez motoru to gorzej niz bez reki :D pozdrowka Cytuj Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi. ..naprawdę. .. aż czasami ciężko ich wyprzedzić! !! :) Motorynka, Ogar 50, Jawka, Mz Etz 251E, Honda Cr 125, Ktm Exc 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 dzieki jeszcze razzabieram sie do tego pelna para ... bez motoru to gorzej niz bez reki :D pozdrowka tylko aby nie dziś bo w niedziele to nic nie wychodzi i tylko zawsze są straty :D Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 w niedziele to nic nie wychodzi i tylko zawsze są straty Wiem ze niby taki przesad czy cos ale starm sie nie chodzic w niedziele do garazu! Juz chcialem to obejsc w taki sposob ze nie wolno pracowac a mi dlubanie przymotorze sprawia przyjemnosc ale nic z tego! Wyznaje wlasnie taka zasade ze niedzielna praca w gowno sie obraca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepcio Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 w niedziele to nic nie wychodzi i tylko zawsze są straty Wiem ze niby taki przesad czy cos ale starm sie nie chodzic w niedziele do garazu! Juz chcialem to obejsc w taki sposob ze nie wolno pracowac a mi dlubanie przymotorze sprawia przyjemnosc ale nic z tego! Wyznaje wlasnie taka zasade ze niedzielna praca w gowno sie obraca!!!Pewno ze niedzlna praca w cos się tam obraca , a niby jak mam omijać garaż, to mój 2 dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 29 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2003 Co to za pajac?Prosba do modów o zablokowanie mu mordy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 29 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2003 Co to za pajac? To jakies zniewiesciale pedalicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 10 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2003 Co to za pajac? To jakies zniewiesciale pedalicho. Zostały już wykonane odpowiednie kroki w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi