MrRat Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Dzisiaj na gierkowce nakrecili mi bardzo drogi film ................... panowie w srebrnym oplu zaspiewali sobie za niego 500 zeta i dostalem w gratisie 10 punktow, utargowalem na 400 ale i tak boli :wink: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 hmmmgratuluje głónej roli, tylko z tą kasą powinno być tak, ze to oni tobie za aktorstwo płacą. A tak na serio, to siwierdzam, ze ktoś musiał ich sprowokować do nakręcenia tego filmu i nie były to pewnie gumiśie czy smerfy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Musisz dobrze gr(z)ać na tej Kawie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRat Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 hmmmgratuluje głónej roli, tylko z tą kasą powinno być tak, ze to oni tobie za aktorstwo płacą. A tak na serio, to siwierdzam, ze ktoś musiał ich sprowokować do nakręcenia tego filmu i nie były to pewnie gumiśie czy smerfy.pozdrawiam Hmmm no ja nie wiem, ja na pewno nie :P mialem 164 na 100, ale powiem wam jedno, nie slychac jak sie jedzie 164 km/h sygnalow w policyjnym wozie :wink: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Dobrze że umiesz się targowac :biggrin: 10 pnktów to raczej nie gratuluję. Teraz uważaj bo sezon w pełnej krasie żebyś nie dostał np. kolejnych 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Hmmm no ja nie wiem, ja na pewno nie :smile: mialem 164 na 100, ale powiem wam jedno, nie slychac jak sie jedzie 164 km/h sygnalow w policyjnym wozie :biggrin: POZDRAWIAM 164 to chyba sie dopiero rozpedzales heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Też niedawno zapłaciłem ,jak wracałem w Częstochowy :biggrin: Podobnie jak ty z kolegą dostaliśmy po 400 i 10 pkt. na wylocie z Radomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Hmmm no ja nie wiem, ja na pewno nie :smile: mialem 164 na 100 No widzisz, jakbyś leciał ponad 200 to byś nie miał tego problemu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Dzisiaj na gierkowce nakrecili mi bardzo drogi film ................... panowie w srebrnym oplu zaspiewali sobie za niego 500 zeta i dostalem w gratisie 10 punktow, utargowalem na 400 ale i tak boli :wink: :banghead: Co Ty qrcze, przecinakiem latasz i numerów nie zasłaniasz? :biggrin: Trzeba było rejestracje owinąć czarną izolacją i wcale się nie zatrzymywać :smile: A tak, cóż jesteś lżejszy o 500pln i zasiliłeś swoje konto promocyjne 10 punktami. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Słyszałem od znajomych, że jak się leci powyżej 220km/h to już nie łapią tylko sprawdzają ile lecisz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Słyszałem od znajomych, że jak się leci powyżej 220km/h to już nie łapią tylko sprawdzają ile lecisz :P dobrze widziec hahahah to trzeba tempomat zamontowac hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 10 pkt ... to ile Ci zostało do wygrania opiekacza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 :) ehhh400 zł to jakies 85 l paliwa... sporo fajnych wycieczek. apropo ile masz juz pkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRat Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) 164 to chyba sie dopiero rozpedzales heheh A jechalem sobie takim spokojnym tempem bo bylem na spocie w borkach i troszke poimprezowalismy.Jak jechalem do borek to 200-220 nie schodzilo nizej. No widzisz, jakbyś leciał ponad 200 to byś nie miał tego problemu :) Wlasnie sie zastanawiam co by bylo jak bym lecial wiecej niz 200, gonili by czy nie, a co do blach to mam na nadkolu i jak sie zatrzymalem to od razu do mnie ze dowod zabiera bo nie czytelna rejestracja, ale pozniej juz zluznil posladki i dal se siana dowodem. 10 pkt ... to ile Ci zostało do wygrania opiekacza ? 15 :D mialem zerowe konto, ale tak sie wlasnie zastanawialem ze jak bym sie postaral to moglbym do domu wrocic z nie waznym prawkiem :) dobrze widziec hahahah to trzeba tempomat zamontowac hehehe hehe, wystarczy manetka do oporu i nie musisz miec tempomatu :P Edytowane 28 Maja 2007 przez MrRat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 ...a zrzucili Ci od razu na płytkę, czy musisz czekać aż w necie albo TV się pojawi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi