nowytzrdt Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Siema zapierdziela mi olej z wydechu najpierw leciał z zaworu ale nie było tam uszczelki to uszczelniłem a teraz leci z wydechu taki czarny.mieszanka jest 1:40 zimmerinigi wymienione tak koleś móił :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 jak tak mówił to zmień, bo napewno ich nie zmienił:icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pimpek_13 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Tak jak kuba_195 mowi. Wymien zimmeringi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Spoko jest przyczyna :PP Poprostu nie ma uszczelki pod wydechem ahhh z fachowcami za dyche ://.Dobrze że taką mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi