owned91 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Witam. Potrzebuje wszelkie informacje na temat silnika Minarelli AM6. Silniki te byly stosowane w Aprili RS/RX, Yamaha TZR, Rieju. Najbardziej interesuja mnie dane techniczne, opinie uzytkownikow, wszelkie serwisowki do w/w motocykli itp.Z gory dzieki, pozdrawiam owned91. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Witam. Potrzebuje wszelkie informacje na temat silnika Minarelli AM6. Silniki te byly stosowane w Aprili RS/RX, Yamaha TZR, Rieju. Najbardziej interesuja mnie dane techniczne, opinie uzytkownikow, wszelkie serwisowki do w/w motocykli itp.Z gory dzieki, pozdrawiam owned91. > wyszukiwarka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owned91 Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) sek w tym iz wyszukiwarka na forum nie dziala, a w google sa same włoskie strony, zero polskiej. Prosze chociaz o konkretne linki. Pozdro. PS: JESLI COS WIECIE O TYM SILNIKU PISZCIE! Edytowane 26 Maja 2007 przez owned91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 sek w tym iz wyszukiwarka na forum nie dziala, a w google sa same włoskie strony, zero polskiej. Prosze chociaz o konkretne linki. Pozdro. PS: JESLI COS WIECIE O TYM SILNIKU PISZCIE! Nie działa? :D http://forum.motocyklistow.pl/index.php?ac...e=Minarelli+AM6 To naprawdę nie jest takie trudne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owned91 Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Dzieki, ale na serio COS MI NIE DZIALA!! moze mam zrabana wyszukiwarke... przeinstaluje ta Opere na Mozille :D DZIEKI JESZCZE RAZ. AHA JESLI KTOS MA SCHEMAT SILNIKA AM6 TO PROSZE O MAILA [email protected] z gory thx! Temat uwazam za zamkniety. Edytowane 26 Maja 2007 przez owned91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakret2 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 siema schemat wyslalem na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 bardzo dobre silniki z apetytem na tuning.:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zol Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Mozna jescze ten schemat silnika [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakret2 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 schemat wyslany na meila pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 I ja bym poprosił o schemat jak mozna.. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 I ja bym poprosił o schemat jak mozna.. [email protected] ja też a najlepiej jakby to wstawić np tu. www.rapidshare.com a czy servisóka od am6 pasuje do am5?? bo szukam cały czas do am5 i ni ma i nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy wariat Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 dzieki stary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apokaliptian Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja też poproszę do am6! [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi