onio14 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Witam!!! Mam pytanie... mianowicie mam karte rowerową i z tyłu tylko potrzebuje pieczątki na polu ,,motorower''. To musze wszystkie przepisy zdawadz od nowa? :) Edytowane 26 Maja 2007 przez onio14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 tak musisz zdawać egzaminy od nowa tak przynajmniej jest w moim mieście Pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Oczywiście że tak karta rowerowa nijak ma sie do motorowerowej nie dość że musisz zdać przepisty to jeszcze jazde. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Jeśli zdawanie przepisów na kartę motorowerową Cię przeraża, to proponuję jeździć na symulatorze. Przepisy to podstawa, nawet na rowerku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thadeus Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 A słyszał ktoś z was może o tym, że na Dzień Dziecka można za darmo zdać KM tylko na placu manewrowy, ustawiają jakiś tor przeszkód, masz kilka prób i jak Ci sie uda, to Ci wystawiają dokument :banghead: Tak mi opowiadało kilku znajomych, że tak zdali, przygotowywali sie z kodeksu i ogólnie znaków, a tu tylko prakta i nic więcej. Jest coś takiego? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi